Pluspunten
prima kleed. was een van de weinigen die een kleed in de maat 350 x 150 kon leveren.
Pluspunten
Alles was perfect in orde. geen negatief punt over te zeggen
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Mooi genaaid. Snel geleverd.
Pluspunten
Telefonisch contact opgenomen Snelle levering Goed wasbaar en goed te strijken
VerbeterpuntenRandafwerking minimaal Randafwerking alleen met zigzag niet eens een zoomrand. Stof had iets steviger kunnen zijn Te duur voor de kwaliteit
Pluspunten
Bestelprocedure ging heel soepel. Kwaliteit product voldoet aan verwachtingen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, mooie afwerking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Ziet er keurig uit. Verpakking keurig. Met kerst gebruiken op tafel van 3.00 x 1.00 meter.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenKleur op de site is in mijn geval niet helemaal wat ik had verwacht. En het ruilen van het product kost je uiteindelijk bijna 10 euro. Als je de eerste verzendkosten meetelt dan is dat 15 euro. Daarom heb ik mijn tafellopers niet teruggestuurd.
Pluspunten
ALLES NAAR WENS
Pluspunten
prima website, snell levering, goed product
Pluspunten
zeer snelle levering van de gevraagde producen - vooral omdat er 1 tafellaken op maat was besteld, was ik hierover zeer aangenaam verrast.
Pluspunten
snelle verzending en een prachtig produkt
Verbeterpuntengeen