Pluspunten
Zeer duidelijke website. Snelle levering en goede kwaliteitsproducten
Pluspunten
Er wordt heel plezierig meegedacht, de aangevraagde staaltjes had ik de volgende dag in huis. Fijn dat er op maat gemaakt kan worden, in dit geval een rond kleed van 230. Deze maat is normaal niet leverbaar.
geen
Pluspunten
Prima service. Ook een aparte bestelling buiten de vaste collectie werd uitstekend afgehandeld.
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede kwaliteit
Pluspunten
Alles naar wens
Pluspunten
Maat die je nergens vindt
VerbeterpuntenWij hadden gehoopt dat jullie er enkele cm's zouden bijgeteld hebben zodat het er overhing. Nu is het de exacte tafelmaat
Pluspunten
Toffe internetsite,vlug geleverd,vlug geantwoord op mijn vraag en kwaliteitsproduct. Dank u
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goede kwaliteit, de tafelkleden zien er mooi uit. Keurig afgewerkt. Ook de levertijd is uitstekend.
VerbeterpuntenDe echte kleuren komen niet zo erg overeen met de kleuren zoals ze op de website staan.
Pluspunten
vlug geleverd
Verbeterpuntenkleur komt niet overeen met de kleur te zien op internet men zou mij terugbellen maar heb niemand gehoord!
geen, super kwaliteit service en dik tevreden!!
Pluspunten
Keuzemogelijkheden/ correcte leveringstermijn
Pluspunten
Zeer snelle service en descundige uitleg., Woensdag middag besteld en vrijdagmorgen geleverd, en dit voor maatwerk. TOP
Pluspunten
Prachtige kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan! Wij zijn blij met hoe alles is verlopen en het resultaat! Dank daarvoor.