Pluspunten
Mooie kwaliteit stoffen, goede service.
Pluspunten
Hoewel het eerste product niet naar mijn smaak was, vanwege de verkeerde kleur, moest ik het toch afnemen, omdat het speciaal voor mij was gemaakt. Ik hoefde slechts de halve prijs te betalen, en mocht een ander laken naar keuze afschaffen, ook tegen de gereduceerde prijs.
VerbeterpuntenProbeer te voorkomen, dat de kleur van de lakens op de website afwijkt van de echte kleur.
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke heer aan telefoon. De nazorg zal mijns insziens ook goed zijn, maar daar heb ik nog geen ervaring mee, evenals de garantie.
Verbeterpuntengeen,ga zo door.
Pluspunten
snelle levertijd voor maatwerk en gemaakte afspraken worden nagekomen
Pluspunten
Over de communicatie WAS ik tevreden, maar deze wijze van beïnvloeding van de enquete is ZEER onprofessioneel!
VerbeterpuntenBeter aangeven dt de maat NIET de tafelmaat is. Daar ging ik bij de eerste bestelling mee in de fout!
Beste T.F. Hagendoorn, bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend dat onze reactie bij u over is gekomen als een poging om de enquête te beïnvloeden. Dat was zeker niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijk groeten, het Cottona Service Team.
Pluspunten
nogal prijzig
Pluspunten
Nog nooit zo'n positieve ervaring gehad bij het kopen via internet. Alle informatie klopt en men was zeer flexibel.
VerbeterpuntenDat men de afmeting van de tafel moet vergroten met de gewenste overhang.
Pluspunten
Supersnelle levering (2 dagen) van een op maat gemaakt tafelkleed. Heel mooi product (linnencollectie kleur taupe)
Pluspunten
Snelheid, goede en makkelijk te gebruiken website.
VerbeterpuntenKwailiteit laat voor het geld zeker te wensen over. Er zitten diverse verfspatjes in het kleed, en geel in een rood kleed vallen redelijk op. Kunt zien dat het een rood kleed, dus geverfd een lastige kleur is, dat zie je aan alles bij dit kleed. Lastig te strijken na het wassen doordat het nogal stug is, en hij is na twee x wassen al vaal aan worden, wat ik op zijn zachtst gezegd nogal snel vind.
Pluspunten
Ik ben een zeer tevreden klant!!