Pluspunten
super snelle levering (3dagen) Reageren zelfs ‘s avonds op email Grote keuze aan kleuren en materialen Goede communicatie via email
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie met de klant.
Pluspunten
Mooie kwaliteit en snelle levering ,tevreden !
Pluspunten
Bestelproces is goed verlopenverlopen. Vragen worden snel beantwoord.
Pluspunten
Duidelijkheid en prima service!
VerbeterpuntenGeen
Blijf s.v.p.bestaan!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het tafel laken.
Pluspunten
Moest Cottana niet bestaan, dan zou ik niet gevonden hebben wat ik zocht. Zeer goede website.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle, correcte service. Mooie kleur en kwaliteits stof.
Pluspunten
Niets dan goeds over dit bedrijf. Zeer attente en adequate afhandeling van mijn vragen zowel mondeling als schriftelijk. Snelle levering en goede kwaliteit van ons tafellaken met 12 prachtige servetten!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Alles netjes verzorgd ! Tafelkleed ziet er erg mooi uit super!
Pluspunten
Uitstekende communicatie en service. Vraag eventueel kleurmonsters, worden graag toegezonden.
Pluspunten
mooie verzorgde site met duidelijke foto's. Ik vind het geweldig dat de foto's met het product veranderen in de door de klant aangeklikte kleur. Je krijgt zo een hele goede indruk
Verbeterpuntenbij de katoencollectie wordt een paarse kleur getoond die vervolgens niet bestelbaar is
Pluspunten
Alles top geregeld!
Pluspunten
Mijn echtgenote was zo tevreden met mijn cadeau voor Kerst dat ze meteen een ander tafelkleed heeft besteld
verzending aangekomen vandaag 10/01/2019 dus veel te laat en niets laten weten zeer ontevreden over levering
Pluspunten
kwaliteit is goed en kleur is mooi
VerbeterpuntenBij problemen met een artikel geeft het bedrijf niet thuis. Dat is erg jammer