Pluspunten
Mooi kleed, snel geleverd
VerbeterpuntenWe kregen een bericht van postNL dat er te weinig verzendkosten waren betaald en moesten nog 2,49 bijbetalen aan verzendkosten. Wellicht een fout bij verzending?
Pluspunten
De kwaliteit van de tafelkleden is top , reeds gewassen en gemakkelijk te strijken. Heel snelle levering binnen de gewenste termijn.
Pluspunten
Supersnelle levering ondanks de drukke periode voor Kerst!! Erg mooi product.
Pluspunten
Hoge kwaliteit Duidelijke prijs Goede levering
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle en correcte levering. En een mooi product!
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit van werken
Verbeterpuntensuggestie is een wasservice, nu moet je rekening houden met krimp en dat is wat dan niet meer nodig is. Ook maakt wassen dat een kleed direct uit de doos op tafel kan.
Pluspunten
Ze hebben hele mooie producten
Pluspunten
snelle levering en goed advies
Verbeterpuntenna hun advies gaven we de maten door voor onze bestelling. Bij levering bleek echter dat ipv het gevraagde 176cm lengte, we een tafelkleed kregen van 180cm! de breedte hangt korter over dan de lengte , wat minder mooi is.
Pluspunten
Snelle , correcte levering
Pluspunten
Fijne, snelle, correcte ervaring