Pluspunten
De kleuren op de website zijn waarheidsgetrouw.
Pluspunten
We werden erg vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact. Super snelle levering. Daar hadden we om gevraagd omdat we het diezelfde week cadeau wilden geven. Het tafellaken werd de volgende morgen al bezorgd. Super!!!!
Pluspunten
Vandaag bestellen, 2 dagen later geleverd. Super!!!!!
Pluspunten
Verbeterpuntenik weet nog geen verbeterpunten,misschien in de toekomst ,ik heb pas een keer wat besteld.
Pluspunten
Snelle levering. Aankoop voldoet ongeveer aan de verwachting: kleur ok, tekening ok, grootte ok, ...
VerbeterpuntenHad een iets fijnere, zwaardere kwaliteit verwacht. Hierover zou beter gecommuniceerd moeten worden bij de beschrijving van het product .
graag een katoen die je niet moet strijken
Pluspunten
Mijn bestelling is correct en snel uitgevoerd.
Pluspunten
Mooie, duidelijke website. Goede webshop.
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling
Pluspunten
Geweldig. Ene dag besteld de volgende dag in huis
VerbeterpuntenPrima zoals het is. Niks meer aan doen.
Maak een eigen lijn met kussens van dezelfde kleuren ;)
Pluspunten
Zie hierboven. Groot aanbod.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering volgens verwachting
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
We hadden het tafelkleed binnen een paar dagen nodig en dat was geen enkel probleem ook al moest het op maat gemaakt worden. Top!!!!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Uitsteke de kwaliteit