Pluspunten
Snelle en correcte service!
VerbeterpuntenDe zomen voor de door ons bestelde tafellakens vinden we wat (te) breed). Het staat mooier als de zomen wat smaller zijn.
Pluspunten
Alles is perfect en vlekkeloos verlopen.
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Vlugge en correcte levering. Zeer mooi materiaal, kleuren stemmen zeer goed overeen met staalkaart.
Pluspunten
Bestelling van op maat gemaakte laken was echt binnen enkele dagen. Nooit verwacht dat dit zo snel zou gaan!
Pluspunten
zeer vlotte afhandeling , zeer stipt , mooi materiaal
Pluspunten
Snelle levering, prachtige kwaliteit tafelkleden
Pluspunten
Prima product ! Tevreden klant !!!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
goede kwaliteit,afgesproken levertijd nagekomen
Verbeterpuntenweet ik niet omdat alles is gelopen zoals afgesproken.
Pluspunten
kleurlijst is prettig
Verbeterpuntenwij hebben wat twijfels over de kleurechtheid van het textiel. Is het tafellaken niet toch al wat verschoten na een eerste keer wassen?
Pluspunten
Uiterst correct, snel en duidelijk
Pluspunten
heel netjes afgeleverd ! bedankt
Bij uw volgende klanten toch maar recht afknippen of snijden.Dat was bij mij helaas wat scheef.
Pluspunten
Ruim assortiment afwijkende maten tafelkleden van mooie kwaliteit. Ik heb het tafelkleed van natuurlijk linnen nog niet hoeven wassen dus weet niet of het mooi blijft en niet teveel krimpt.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire