Pluspunten
CORRECTE LEVERING VAN DE BESTELLING
Pluspunten
Ik had de bestelling net voor de kerst gedaan en had er niet op gerekend dat het tafellaken voor de kerst nog zou arriveren. Dit gebeurde toch dus mijn complimenten!
geen
Pluspunten
Mooie afwerking!
Pluspunten
Verzending was keurig verzorgd en.....op tijd!
Pluspunten
Correcte service. Op tijd geleverd, zoals gevraagd. Opmerkingen ivm het moeilijk te vinden leveringsadres ter harte genomen en opgevolgd. Kwaliteit ziet er OK uit, af te wachten na resultaat eerste wasbeurt. Over de kwaliteit zou wat meer info mogen opgegeven worden.
VerbeterpuntenOp dit ogenblik geen. Wij zijn van plan nog van deze diensten gebruik te maken
Het bestelde tafelkleed iets korter dan gevraagd. Het is bruikbaar, maar dit kon iets beter.
Pluspunten
Super mooi kleed! Conform afspraken snel in huis! Top!!
Pluspunten
Snelle levering van een kwaliteitsproduct. Jammer van het foute etiketje op de verpakking waardoor ik dacht dat mij een té kort tafellaken geleverd werd. Na contact via mail en nameten bleken de maten te kloppen. Dit allemaal héél snel en héél correct !
VerbeterpuntenEtiketjes met maten vooraf nog eens controleren ;-)
Pluspunten
Snel, kwaliteit
VerbeterpuntenNiet!
Pluspunten
Week voor Kerstmis tafellaken op maat besteld. Pakket werd drie dagen later reeds geleverd. Perfect!
Pluspunten
Heel gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Zaterdagmiddag besteld en dinsdagochtend geleverd!
Pluspunten
snel bezorgd
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire