Pluspunten
Alles klopt.
Pluspunten
De webshop is zeer duidelijk en eenvoudig te gebruiken.Voor de tweede maal aangenaam verrast door de snelle levering van het maatwerk! Heel erg bedankt!
Pluspunten
Over gans de lijn TOP !!!
Pluspunten
Zeer tevreden!
Pluspunten
Pluspunten
Prachtige kwaliteit en ik ga zeker nog meer bestellen.
Pluspunten
Zie beoordeling; alles klopt
Pluspunten
Prima info en stipte levering!!
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen en een super snelle levering! Wij zijn heel tevreden.
Pluspunten
Snel en accuraat
Verbeterpuntennvt
geen
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat fijn dat u ons aanbeveelt. Klopt het dat u ons desondanks een score van 1 heeft gegeven? Wat zou u verbeterd willen zien? met vriendelijke groet, Klantenservice Cottona Table Textiles
Pluspunten
Hele mooie kwaliteit van het materiaal.
VerbeterpuntenLevering zou wat sneller mogen
Pluspunten
duidelijke website, en maten tafel (ovaal en halfrond-B-) duidelijk
Verbeterpuntenkleuren op de website zijn anders dan geleverde kleed: koningsblauw op website oogde echt anders: geleverde kleed donkerder dan verwacht. Maar toch wel een mooie kleur.
Pluspunten
Snel besteld, snel geleverd
VerbeterpuntenIk zocht eigenlijk een kleed om te borduren, maar daarvoor is de textuur te fijn. Het spaart me nu een hoop getuur en werk en ik ben er erg blij mee want het is heel mooi. Misschien is het een idee om voor de kerstsfeer een passende set te maken? Met een ingeweven motief?
Pluspunten
Snel, adequaat en goed
Pluspunten
Ja, kan niet anders zeggen perfect niets aan toe te voegen !
Pluspunten
Goede, persoonlijke, nette en zeer vriendelijke service. Mooie producten
VerbeterpuntenGeen enkele. Aan dit bedrijf mag menigeen een voorbeeld nemen.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntenbeoordeling mogelijk maken via tablet
Pluspunten
Is de eerste keer dat ok iets bestel. Is prima verlopen
VerbeterpuntenWasvoorschrift zou handig zijn. Ik heb het echter nog niet uitgepakt( kerst). Misschien vind ik het alsnog.
Pluspunten
GROTE MATEN VAN TAFELLOPERS BESCHIKBAAR
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire