Pluspunten
Geweldig in communicatie. Nog persoonlijk en snel. Mogelijkheid tot proeflapje aangeboden gekregen, waardoor ineens kleurzicht en duidelijkheid!
VerbeterpuntenVerbeterpunten moeten er blijven. Ik ben zeer tevreden, maar merk ook, dat er bij retourneren van paket toch steeds eigen verzendkosten zijn en dat telt ook aardig door, zeker als je twee keer moet retourneren. Zou daar nog iets mogelijk zijn?
de kleur klopt niet echt
Pluspunten
Goede service en snelle levering! Zeer professionele site en makkelijk om bestelling te plaatsen.
Pluspunten
Super snelle levering en erg blij met de kleden en servetten
Pluspunten
Mooi tafelkleed binnengekregen van jullie en super snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijke website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerder geleverd dan aangegeven.
VerbeterpuntenOp de site stond dat het product niet meer leverbaar was, maar 2 dagen later werd het product bezorgd.
Pluspunten
Niets op aan te merken. Product de volgende dag in huis. Echt super !
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levertijd.
VerbeterpuntenMisschien handig om een actuele leverdatum te vermelden in de email communicatie. In mijn geval was het er veel eerder dan verwacht, iets waarmee het bedrijf zich positief zou kunnen onderscheiden!
Pluspunten
Ze denken met je mee, erg blij met mijn ovale mooie damast laken voor een hele grote tafel. Na een fout van mijn kant met de maat opnemen zijn zij mij tegemoet gekomen en heb ik de juiste maat besteld en de levering gaat super snel. Zeer tevreden!
Pluspunten
Vriendelijke benadering aan de telefoon, meegedacht over de snelheid van de bestelling, uitvoering uitstekend!
VerbeterpuntenIets mooiere verpakking? Foldertje erbij met aanvullende mogelijkheden?
Pluspunten
snelle levering. Heel fijn dat je de stof per meter kunt kopen.
Pluspunten
de ongelooflijke snelle levering
Pluspunten
Alles vlot en correct verlopen
Pluspunten
Heel correcte en vriendelijke aanpak ! Werd uitstekend geholpen met vragen over afmetingen , krimp enz. Zal het bedrijf aan iedereen aanraden !
VerbeterpuntenGeen verbetering ... Verder doen zoals ze bezig zijn !!
Pluspunten
Zeer content van het product en snelle levering. Was een mooi feest als alles compleet was.mooi gestikt en goede katoenen stof.blij bij jullie bestellen en juiste prijzen.
VerbeterpuntenDoe zo voort.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire