Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit buitentafelkleed kan beter. Vlekken gaan er toch moeilijk uit.
Pluspunten
Snelle levertijd, prima formaat. Redelijke prijs. Maar er zit een weef- of kleurfout in. Niet goed gecontroleerd dus!
VerbeterpuntenEr zit een lichte oneffenheid in de kleur. Een wit streepje in het product..Ik had het product kunnen terugsturen, maar dat heb ik niet gedaan. Product- en kleurcontrole is echt belangrijk! Ik heb het product niet teruggestuurd omdat ik het snel bij een etentje wilde gebruiken!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
stipt geleverd
Verbeterpuntenik dacht dat het een "betere" kwaliteit ging zijn.
Pluspunten
Correcte prijs kwaliteit verhouding, correcte, snelle levering Mooi afgewerkt product
Pluspunten
Pracht kleed en snelle levering!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Gezien de snelheid van levering, de communicatie en het nakomen van de afspraken op een zeer vlotte manier gebeurt zin wij zeer erg tevreden. Vandaar een 10. Over de kwaliteit kunnen we nog geen oordeel geven vermits de producten zopas werden aangekocht, maar wij vertrouwen erop dat deze ook goed zijn, vandaar een voorlopige 8 op 10
Pluspunten
Prachtig product Precies zoals afbeeldingen laten zien. Snelle en goed verpakte levering
Pluspunten
Woensdag besteld vrijdag in huis. Uitstekend.
VerbeterpuntenOp dit moment niets.
Pluspunten
zeer vlotte levering perfecte afwerking
Pluspunten
Eerlijk en snel.
Pluspunten
Prettige overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen, snel in huis en kwalitatief hoogwaardige producten.
VerbeterpuntenWij zijn tevreden, geen.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire