Betere afspraken kunnen maken over aflevering. Of liever een afhaalpunt zodat we het op kunnen halen als het ons past.
Pluspunten
Wat ik besteld heb, de volgende dag gekregen !
Pluspunten
Alles is mogelijk.
VerbeterpuntenIk had een mail inzake de verzending kunnen waarderen.
Pluspunten
zeer snelle levering en prima kwaliteit
Pluspunten
Voldoet aan verwachtingen
Pluspunten
mooie kwaliteit, mooie afwerking, snelle service.
Pluspunten
Zeer snelle service. Zeer goede kwaliteit .
Pluspunten
Prima even telefonisch overleg, goed advies
VerbeterpuntenMeer reclame voor Cottona table :-)
Pluspunten
Super geregeld en een duidelijke website.
Ik kan alleen maar tevreden zijn!
Pluspunten
HEEL SNELLE LEVERING EN MOOI AFGEWERKT PRODUCT!
Pluspunten
De snelheid van levering was echt een pluspunt. En ook belangrijk: ik retourneerde een besteld tafelkleed en heb echt in no time het geld terugontvangen. Het retourproces is dus ook prima in orde.
Pluspunten
Snel geleverd, goede klantenservice
VerbeterpuntenOp de site beter vermelden dat je moet opletten met het opmeten tafellaken om rekening te houden met de overlap. Als je eerst de vorm van de tafel aan moet geven ben je eigenlijk bezig met de maat van de tafel! Verder vind ik de afwerking van de zoom wat minder mooi, te gewoon voor een tafelkleed.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Netjes in juiste maat gemaakt. Bestelling kwam later dan wat er stond. Email gestuurd, en als compensatie kreeg iets extra's
VerbeterpuntenBezorgkosten eraf halen
Pluspunten
heel snelle levering ondanks verlofperiode waarvan ik correct op de hoogte gebracht werd
Pluspunten
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Heldere website met ook daar duidelijk de mogelijkheden
Verbeterpuntengeen
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire