Pluspunten
vlotte snelle levering
Het zou leuk zijn moest men kleurstalen kunnen bekomen.
Pluspunten
OK
VerbeterpuntenOK
Pluspunten
Heel gemakkelijke website, enorm snelle levering, kleur is zoals verwacht.
VerbeterpuntenTafelkleed is lichtjes doorschijnend, mocht iets dikker.
Pluspunten
Via internet bestellen,betalen,bevestiging en levering per post.prima en correct.
Pluspunten
Snelle levering van een op maat gemaakt tafelkleed.
VerbeterpuntenDe kleur in het echt is toch anders dan op de site aangegeven wordt, maar ik besef dat dit moeilijk is om exact de kleur aan te geven. Hebben gekozen voor de kleur honing. Had verwacht, dat de kleur iets bruiner zou zijn, net als op de site. In werkelijkheid is de kleur iets geler. Op zich een mooie kleur, maar past niet in ieder interieur. Het tafelkleed is een cadeau.
Pluspunten
Prettig en klantvriendelijk telefonisch contact. Site duidelijk en logisch menu
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Kluten op website natuur getrouw Duidelijk op website wat niet meer beschikbaar is
VerbeterpuntenBetaling via cc meerdere keren mislukt
Pluspunten
Er was een onduidelijkheid maar die werd gelijk weggenomen met een telefoontje of een email van Cottona. een extra handeling werd zonder moeite gedaan.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de lakens nog beter laten zien op de site. Meer wastips.
Pluspunten
Goede kwaliteit; snelle levering. Veel keuze in materialen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Door een "probleem" bij post.nl werd m'n pakket niet afgeleverd en teruggestuurd naar afzender. Bij Cottona kreeg ik onmiddellijk antwoord op m'n mails en wilden ze zelfs een nieuw pakket opsturen mocht het andere niet tijdig terugkomen. Dit bleek niet nodig, maar toch een super service!
VerbeterpuntenMeer keuze in tafelkleden, servetringen
Pluspunten
Mooie kwaliteit geleverd Snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten bij besteding van meer dan 100 euro is niet van deze tijd
Pluspunten
Alles dik in orde!
VerbeterpuntenStevige prijs, maar dat mag voor deze kwaliteit en voor de snelle en correcte levering!
Geef een was advies mee, daar kunnen de klanten wat mee.
Pluspunten
prachtige afwerking van tafelkleden
Verbeterpuntenvoormiddag levering
Pluspunten
Leversnelheid is ongelofelijk en mooie kwaliteit! Leuk dat er voor onze afwijkende tafelmaat toch een mooi kleed te krijgen is. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon 100% goed precies dat wat je als klant verwacht.
Pluspunten
Prachtig product, goede communicatie (ik had in eerste instantie een vierkant ipv rond kleed besteld), perfecte aflevering. Zeer tevreden!
Pluspunten
Geweldig goede service
VerbeterpuntenGa zo door, geen verbeterpunten te bedenken!
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire