Pluspunten
Precies het tafelkleed, zoals ik het me had voorgesteld.
Pluspunten
Op maat, snelheid
VerbeterpuntenBeperkte keuze/ prijs
Pluspunten
duidelijke website en vlotte service
Pluspunten
Ik bestelde het tafelkleed op 26 december en terwijl op de website stond dat producten die tussen kerst en oud/nieuw besteld werden pas op 2 januari verwerkt werden, had ik 28 december het tafelkleed al in huis. Top !!
Pluspunten
Prima kwaliteit, senl en zonder problemen geleverd
VerbeterpuntenOnderhouds-, en gebruiktips. Van de wasserij inmiddels begrepen dat het beter is voor het eerste gebruik al een keer te wassen. Wat is er te doen tegen vergeling? etc
Pluspunten
Goed verpakt
Pluspunten
genoeg maten voor eigenlijk alle tafels
Verbeterpuntentoegezonden monsters te klein om goed te kunnen beoordelen
Pluspunten
Allemaal prima verzorgd, snelle levertijd en goed verpakt
Pluspunten
Klantvriendelijk bedrijf. Heldere site. Mooie producten.
VerbeterpuntenKrimpfactor van het linnen blijft een ongewisse factor. Ben alsmaar bevreesd dat de maximaal krimp meer is dan de aangegeven 6%. De praktijk zal dat uitwijzen. Zou wel erg jammer zijn als het nadelig zou uitpakken.
Pluspunten
Heb een eerste testbestelling gedaan. Ben zeer tevreden van het resultaat! Kom zeker terug.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire