heel klantvriendelijk

persoonlijke benadering en goede producten

Prima kwaliteit! Vlugge levering!

Mooie kleuren. Prima afwerking! Vlugge levering !

prettig kopen, mooi tafelgoed

Makkelijke website en bestellen, snel geleverd, mooi verpakt....supermooie tafellopers

Mooi afgewerkt, vlot geleverd

Niet goedkoop, maar heel kwaliteits- en stijlvol. Mooi afgewerkte producten!

Niet goedkoop, maar heel kwaliteits- en stijlvol. Mooi afgewerkte producten!

Prachtig kleed

Prachtig kleed, mooie kwaliteit Dralon, mooi afgewerkt. Ook eindelijk een bedrijf dat ook grote ronde kleden verkoopt.

Toppie

Snelle levering, perfect product

Graag contact

Ik heb de bestelling niet ontvangen

mooie stoffen

prachtig tafelkleed binnen gekregen, contact met klantenservice was uitstekend, zeker een aanrader.

Mooi en correct produkt

Mooi en correct product levering door PostNL niet ok. afgeleverd in een afhaaldepot

Ervaring uitmuntend

Mooie afwerking

Snelle levering, goede kwaliteit materiaal en perfect op maat.

Kwaliteit en snellelevering komt volledig overeen met hetgeen er op de website staat.

perfect

Ik heb een nabestelling geplaatst voor tafelbeschermers. Die we al hebben bevallen heel goed zodat nu op alle tafels een beschermer komt.

Mooie afwerking, mooie kleuren, sterke stoffen

Snelle service : ik had een tafelkleed op maat besteld op woensdag en het werd zaterdag reeds geleverd. De afwerking is zeer goed, de kleuren kwamen nog beter uit dan op de foto's. De stof voelt sterk aan en is kwaliteitsvol.

Toppie!

Alles vlot verlopen! Mooie materialen.

Perfecte levering en afwerking. Mooi ingepakt!

Alles werd geleverd, mooi ingepakt als een cadeautje.

Goede service . Vlotte levering . Degelijk materiaal .

Prima website

Heel prettig dat de maten van de tafelkleden kunnen worden aangegeven voor zowel een rechthoekige, ronde of ovalen tafel. Ook de keuze en kleuren van de textielsorteercentrum zijn TOP. Ik beveel Cottona van harte aan.

Mooi en snelle levering

Het tafelkleed voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De levering was zeer snel. Al met al een goede keuze geweest.

In één woord GEWELDIG.

Prachtig product, precies wat ik zocht.

Niet ontvangen

Zou het 3 juni ontvangen nu 14 juni en nog niets ontvangen

Tevreden

Perfecte afwerking, vlugge levering. Heel tevreden.

mooi afgewerkt produkt

Zeer tevreden!

Ik had al eens eerder iets besteld dus daarom was mijn keuze nu niet moeilijk om opnieuw een bestelling te plaatsen die ook nu weer naar volle tevredenheid is geleverd. Een volgende keer weet ik hun in ieder geval weer te vinden. Aanrader dus!

Eigen fout

Ik hen de straal ipv de diameter doorgeven, daardoor is het tafelkleed te klein. Ik herhaal het wel eens…