Laden reviews...
134 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback toont over het algemeen tevreden klanten over de kwaliteit en snelle levering. Klanten waarderen de correcte informatie op de website en de vlotte afhandeling van bestellingen. Enkele meldingen gaan over kleurweergave en levertijden, maar de algehele ervaring blijft positief.
Stuurde het tafelkleed onmiddellijk terug en wacht nog steeds op de levering. Dit had iets sneller gekund… De eerste levering was wel supersnel.
27 June 2026
an
Evergem
Vooral de snelheid van leveren zonder afbreuk te doen aan de goede afwerking van het maatwerk verdient een pluim.
23 June 2026
Luc Vandenbroucke
Oostende -Belgiē
Pracht van ovalen tafelkleed, mooie kleur.
23 June 2026
Suzanne
Corswarem
Snelle levering van een mooi wit uni katoenen tafellaken op maat gemaakt. Prachtige kwaliteit. Super netjes gemaakt!! Heel blij mee!!
21 June 2026
Margriet
Helmond
Alleen maar lof over dit bedrijf. Alles is netjes en zorgvuldig afgehandeld. Het tafelkleed is prachtig en van een mooie kwaliteit.
17 June 2026
Marian
Asten
Product is goed en snel geleverd. Prima!
16 June 2026
Isabelle
Epen
Toevallig op jullie website beland, vlot gevonden wat ik nodig had en zeer tevreden van het tafellaken dat we ontvingen.
14 June 2026
Lissa
Waardamme
Heel kwalitatieve tafellopers. Goed, stevig materiaal!
4 June 2026
Michelle Tytgat
Kalmthout
Na enkele dagen was mijn bestelling al netjes afgeleverd
1 June 2026
Geert
Belgie
Ik blijf zeker inkopen doen
30 May 2026
RP
Ridderkerk
was prima verzorgd
19 April 2026
maria
schilde
Ik kan Cottona van harte aanbevelen. We hebben een kwalitatief rond linnen tafellaken aangeschaft met bijpassende servetten en servetringen, en het geheel oogt echt stijlvol. De ronde blauwe placemats matchen er perfect bij en geven het een moderne uitstraling. Het geheel ziet er strak uit zonder tuttig te zijn — precies wat we zochten. We zijn er zeer tevreden over!
13 April 2026
Leon
Amsterdam
Zeer efficiënte, snelle en kwalitatieve service en producten - bedankt!
12 April 2026
Inez
Lummen Belgie
Mijn frustratie met mijn oude tafelkleden was dat vlekken er niet goed uit gingen omdat ze niet op 90° gewassen konden worden. De linnen tafelkleden zijn mooi van kleur en kunnen wel tegen deze hoge temperatuur. Een kleur te kiezen via een beeldscherm is echter moeilijk, dus ik heb servetten van elke kleur besteld om die keuze te maken. Maar iets van een pakketje stalen voor een klein bedrag zou dat goedkoper maken.
7 April 2026
Irene
Deventer
Rond of ovaal, perfect gemaakt. Ideaal voor ons!
5 April 2026
Hilde
Genk
Belles matières, rapidité de confection et d'envoi. Tout est parfait je recommande !
30 March 2026
yvette
chaudfontaine
na een aanvankelijk “verkeerde” start uiteindelijk alles prima en naar volle tevredenheid opgelost. We zijn erkentelijk voor de prima communicatie en geboden oplossing en hopen veel plezier aan ons buitentafelkleed te mogen beleven! Met vriendelijke groet,Marlou van Doren
25 March 2026
Marlou
boxmeer
We bestelden eerder wit hotel linnen en dit was heel goed. Daarna een oesterkleurige set. Na gewoon wassen met een perfect geschikt wasmiddel was de oesterkleur gewijzigd in een soort oud-roze tint. Onze klacht werd - zonder eerder naar uitleg te vragen - zomaar toegeschreven aan het gebruikte wasmiddel. Spijtig maar voor de verdere bestellingen voor andere kleuren hotellinnen zullen we toch op zoek gaan naar andere leveranciers.
Beveelt niet aan
24 March 2026
Dona
Koksijde
Een tweede bestelling gemaakt maar na 1 wasbeurt is originele kleur weg. Hotellinnen maar niet kleurecht.
Beveelt niet aan
21 March 2026
Henk
Super kwaliteit en snelle bezorging!
18 March 2026
Christine
Uden
Mooie website, goede informatie, snelle levering Wat ik besteld had voldoet volledig aan mijn wensen
18 March 2026
marina meys
bonheiden
Zoals altijd ben ik aangenaam verrast met de service en de kwaliteit van jullie tafellinen. Het minpuntje dat ik nu heb ondervonden is namelijk dat de kleur niet echt overeenstemt met de kleur die ik online heb gekozen. Ik had de kleur ‘oester’ gekozen en in werkelijkheid is het meer ‘zandkleur’. Niettegenstaande dit zal deze kleur ook wel mooi staan in mijn woonkamer.
16 March 2026
Karin
Nijlen, Belgie
Ik keek enorm uit naar mijn tafelkleed. Online bestellen is altijd een beetje spannend maar alle beloften werden waar. Het kleur is perfect De levering was mooi op tijd. De communicatie was top. Kortom ik ben een heel tevreden klant van een mooi kwalitatief afgewerkt en op tijd geleverd product. Ik bestel hier vlug terug.
15 March 2026
Brenda
Diksmuide
À conseiller . Choix , qualité. Bonne confection. Respect des délais. Très bon rapport qualité /prix . Eeeettt français !!
2 March 2026
Anne
Belgique
Onlangs voor onze ellipsvormige eettafel een tweede tafellaken door Cottona laten maken. Het ene tafellaken is van damast, het andere van horecalinnen. Beide kleden zien er prachtig uit, zowel stof als afwerking. Je kunt ze op hoge temperatuur wassen en gaan vlekloos weer op tafel. Beide tafellakens werden al na 2 dagen keurig verpakt thuisbezorgd.
25 February 2026
Franca
Maastricht
Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 2 business days! COTTONA.com
Kerkstraat 47
5981 CE Panningen