Laden reviews...
133 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback toont over het algemeen tevreden klanten over de kwaliteit en snelle levering. Klanten waarderen de correcte informatie op de website en de vlotte afhandeling van bestellingen. Enkele meldingen gaan over kleurweergave en levertijden, maar de algehele ervaring blijft positief.
zo'n degelijke mooie producten zijn een verademing in deze tijd van wegwerp artikelen en nieuwe rommel.
15 February 2026
steven
Zoersel
Tafellaken geleverd zoals gewenst
11 February 2026
Frieda Bogaert
Zoersel Halle
Persoonlijk advies, altijd meedenkend, niets is te veel. En zeer snelle actie.
11 February 2026
Helmy
Roermond
Wat je ziet op de site komt in de praktijk precies zo overeen. Mooie kwaliteit van de stof en de hulp bij het kiezen van de juiste maat, getuigd van ervaring. Dit is een blijver voor toekomstige aankopen. Oh ja en de levering was binnen 24 uur en ook nog correct verpakt. Alle hulde aan cottona
10 February 2026
Johannes
Lommel
Bestelling tafellaken voor een tafel met een bijzondere vorm. Duidelijke uitleg gekregen welke info nodig was. Resultaat is perfect.
8 February 2026
Danny
Sint-Niklaas
Met werk op maat en ruime kleurkeuzes is het voor iedereen mogelijk om een stijlvol, gezellig en uniek interieur te creëren. Dank voor jullie fantastische aanbod !
3 February 2026
Eddy
Aalst
Topkwaliteit, goede communicatie, snelle levering!
Claudia Van hoof
Mol
Ik had voor de taupe kleur gekozen, maar ik vond het te bruin.
Leny
Soesterberg
Mooie kwaliteit linnen, goed advies bij telefonisch contact. Snelle levering.
Yvon
Amsterdam
Mijn ellipsvormige tafelkleed werd supersnel geleverd, de kleur klopte met mijn verwachting, goede stofkwaliteit, netjes afgewerkt en keurig verpakt. Heel blij mee, volgende keer weer!!
29 January 2026
Thelma
Veenendaal
Ik had kennelijk een fout gemaakt in mijn bestelling. Niet alleen werd de prijs van het product geretourneerd na terugzending, maar ook de verzendkosten. Keurig.
28 January 2026
Heel tevreden
20 January 2026
marc
Koksijde
Mooi product en snel geleverd
3 January 2026
eddy
Berchem
Een prachtig tafellaken en mooi verzorgd geleverd
2 January 2026
Ellen
Leiderdorp
Topservice en topkwaliteit
1 January 2026
Nancy
Schoten
J'ai commandé, le 15/12, une nappe sur mesure pour mon dîner du 31/12. La livraison est prévue en 48H. Le colis n'est pas arrivé. Le 23 décembre un mail de Cottona m'informe que la livraison sera retardée. Depuis plus de nouvelle. Ce matin je contacte Post NL qui m'informe que le colis est retourné chez vous depuis plusieurs jours! C'est bien dommage! J'attends une récation de votre part! Merci
Beveelt niet aan
30 December 2025
Isabelle Loeb
Sint-Stevens-Woluwe
De tafeldoek werd snel geleverd. We konden hem gebruiken voor Kerst <3. Het is een stevige en mooie kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden
Elke
Lint
zeer overzichtelijke website, snelle levering, super kwaliteit. Zeer tevreden van, aanrader.
Mady
Grobbendonk
Een aanrader !
Marleen
Rijkevorsel
netjes goede kwaliteit, snel geleverdp
28 December 2025
Iris
Breda
J’ai acheté une nappe sur mesure pour les fêtes, elle est dorée et un peu scintillante. Coupe parfaite, lavée à 30 degrés et une fois sèche bonne à ranger (j’ai parcouru légèrement avec de la vapeur en hauteur mais franchement ce n’était pas nécessaire) . Elle était comme neuve après la lessive
28 December 2025
Joelle
Gembloux
Een mooi tafellinnen set werd bij mij behoorlijk snel geleverd voor een mooie prijs
19 December 2025
Mees
Didam
Fantastisch snelle service en prima materiaal, wat moet je nog meer?!
18 December 2025
Hilde
België
Maandag besteld, vandaag ontvangen. Keurig verpakt..
11 December 2025
Jolanda
Heerlen
Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 2 business days! COTTONA.com
Kerkstraat 47
5981 CE Panningen