snelle levering van mooi afgewerkte tafelkleden

Hier kom ik zeker nog eens terug. De kleur stemt helemaal overeen met de site.

Geweldig!

Zeer mooi materiaal, snelle service en correcte behandeling, meermaals dingen op maat gekocht.

oké

Gewoon doen wat beloofd wordt

Snel en correct.

Mooi afgeleverd product zoals gevraagd.

Zeer snelle levering, mooi maatwerk

De stoffen en het werk zijn precies zoals ik het wilde. Ik had foutief een rechthoekig tafelkleed besteld in plaats van ovaal. Cottona maakte een uitzondering en binnen de week had ik een ovaal tafelkleed!

Geweldige kwaliteit, Snel geleverd

Ik ben immens tevreden echt met mijn bestelling, en had graag een foto bij willen sluiten bij mijn review maar die mogelijkheid is er niet. Al met al gewoon goed geregeld, netjes op tijd verstuurd en keurig op maat. Echt vakwerk. Dank voor de goede service!

Positief

Mooi tafelkleed, maat was goed. Ik heb mijn bestelling terug gestuurd omdat het kleur niet mooi in mij interieur.

Eerst heb ik enkele monsters aangevraagd, omdat ik niet zeker was van de kleur van de stof. Deze kreeg ik meteen opgestuurd. Daardoor heb ik een keuze kunnen maken. Ik wilde een afwijkende maat. Deze is heel snel geleverd en maat en kleur zien er prima uit. Ik heb het tafelkleed nog niet gewassen en ben wel benieuwd of ik er etens vlekken goed uit krijg en of het erna makkelijk te strijken is. Hopelijk is dat zo en dan is het een ideaal tafelkleed.

Prachtige kwaliteit en uitstekende service

In één woord geweldig!

Niet zo praktisch.

Heb mijn tafeldek gewassen op 40 graden, wel op katoen programma. De bleke vlek van soep was er niet volledig uit. Strijken was minder makkelijk dan verwacht. Het is de bedoeling dat ik detafeldoek dagelijks opzet. Moet ik een ander type nemen?

Mooie lopers

Ook deze tweede bestelling was weer perfect uitgevoerd. Mooi katoen, goede kleur en juiste maat.

TOP !

Perfecte service! heel snelle levering! Top tafeltextiel !

Mooie kwaliteit en Snelle levering .

Positief

goeie voorstelling om keuze te maken, kleur beantwoord aan verwachting

Snelle levering, goede kwaliteit, niets op aan te merken

Snelle levering, goede kwaliteit, niets op aan te merken

Wat een cadeau

Het feest begon toen het pakket arriveerde. Zo uitnodigend ingepakt en zo stijlvol. Kan niet wachten om een feestje te geven en met het tafelkleed en servetten indruk te maken en samen van te genieten!

kwaliteit en service

snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Aparte maat toch mogelijk.

Wat ik besteld had is ook in de goede maat binnen gekomen.

Prima stof snelle levering

Keuze gemaakt en het was precies wat ik hoopte dat het zou zijn, keurig verpakt en snel aangeleverd

snelle topservice en een prachtig product

uitstekend geholpen

Correcte levering!

Kan zo snel geen beoordeling geven. Heb het product niet lang genoeg.

Vlotte levering.

Alles was zeer goed! De kleur, de juiste lengte, en de stof! De levering was zoals zoals afgesproken Kortom alles was in orde . Een echte aanrader!

Super geregeld

Bestelling gedaan! De post zat even tegen Telefonisch contact opgenomen en 24 uur later werd alles keurig bezorgd. Ik zeg doen

Zeer snel, duidelijk, perfect, mooi, top.

Ik kende Cottona niet tot nu, en ben zeer tevreden. Alles duidelijk met foto's en beschrijving. Aan te raden aan toekomstige klanten.

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com