Mooi tafelkleed, snel geleverd.

Mooi tafelkleed. Past uitstekend op onze tafel. Uitstekende service.

Prima site, snelle levering

Spullen netjes afgewerkt en verpakt.

Snelle service en het is mooi gemaakt

Heel tevreden over mijn bestelde artikelen

snelle levering en mooi product.

makkelijk te bestellen, een correcte levering op het aangekondigde tijdstip, en een prima kwaliteit mooi op maat gemaakt, fijn afgewerkt product, ik ben zeer tevreden

Super geholpen, en goede kwaliteit

In een woord: fantastisch Super geholpen, en een super kwaliteit

Klantenservice is geweldig

Nadat ik per ongeluk een kleed in de verkeerde afmetingen had besteld, belde iemand van Cottona me, om mijn bestelling te bespreken. Deze kon worden aangepast, en bijzonder snel volgde mijn op maat gemaakte kleed. Top!

Tafellaken voldoet aan alle verwachtingen

Zeer goed kwaliteit

Snelle verzending en prima kwaliteit. Kleur zoals verwacht!

Prijs, kwaliteit in orde

Eenvoudige verzending. In orde

Zo erg

Ik heb mijn tafellaken op 30 grd gewassen. Toen in de droger op laagstand van de warmte knop. Phff ja gekrompen !!!!!!! Best veel , ben er gewoon ziek van Maar ja ,stom stom zelf gedaan !!!!!

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet mogen ontvangen

Geen pakket ontvangen. Zeer jammer!

Geweldig!

Heb een rond tafelkleed (1.90) van de Glamour collectie besteld. Met 6 mooie servetten erbij. Een hele snelle bezorging. En wat een mooie kwaliteit. Ben er super blij mee, heb een chique gedekte tafel.

Uitstekende service!

Snelle service en prima kwaliteit

Super advies en super service. Kom zeker nog keertje terug.

fraai damasten tafelkleed

Mooie kwaliteit. Had voor ronde tafel van 137cm wellicht toch een grotere maat moeten nemen. Advies was 170cm, 190Cm was beter geweest. Desondanks tevreden.

Super goede levering..., mooie stof , alleen jammer dat de stof 10 cm gekrompen is na de eerste wasbeurt.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit kleed, vlot geleverd. Onderlegger ontbrak in eerste zending maar werd zeer vlot nagestuurd.

Op maat gemaakt mooie kwaliteit tafellaken

Werd ondanks de korte periode voor de Kerst snel geleverd. Mooie zware kwaliteit linnen.

Mooie kwaliteit, snel geleverd!

Voor de tweede maal lieten wij een tafelkleed op maat maken (dit keer zelfs 2 kleden - een voor de kerst, en eentje voor straks buiten in de zomer). De kleden werden supersnel geleverd en net als vorige keer zijn we erg blij met de kwaliteit. Een dat voor ook een mooie prijs. Ik kan Cottona Table Textiles van harte aanraden!

Super levering en kwaliteitsvolle tafelkleden. Dank je.

Snelle levering , zelfs voor maatwerk. Mooi afgewerkte tafelkleden.

Gewoon primaM

Perfekt en kwalitatief goed tafelkleed ontvangen

Precies wat ik zocht. En mooi wit linnen tafelkleed van goed kwaliteit . Net zo de servetten die ik erbij kocht. Aanrader.

Goede ervaring, mooie kwaliteit

Goede ervaring met Cottona Table Textiles. Het op maat gemaakte tafellaken werd inderdaad binnen enkele dagen geleverd, zoals op de website vermeld. Zelfs in de week voor Kerst, zodat we er tijdens de feestdagen al gebruik van konden maken.

Commande non reçue

Par deux fois la livraison a été programmée, par deux fois aucun livreur ne s'est présenté à notre domicile et le colis est retourné à l'expéditeur. Je suis très déçue et j'ai demandé le remboursement.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com