Zie onderstaande opmerking.

Geachte Mijnheer / Mevrouw, Het tafelkleed was prachtig, maar wat betreft deze E-mail was ik minder blij. Noodgedwongen bel ik regelmatig de ambulance op 112. Mijn telefoon ligt daarom naast mijn bed. Ik ben wakker geworden omdat U om 3:35u deze mail aan mij stuurde. Misschien een verbeterpunt ?

Top tafelkleed

Heel mooi kleed en snel geleverd.

Mooi tafelkleed

Ik heb een wit damasten tafelkleed met bloemen besteld en het is een mooie kwaliteit gebleken.

Doen wat er beloofd/geschreven wordt

Als prima

Supersnelle en goede service

Maatwerk wordt supersnel gemaakt en geleverd.

Prima. Tafelkleed was netjes verpakt en snel geleverd.

perfect nu de krimp nog afwachten

keurig snel afgeleverd in de goed kleur en met mooie royale zoom afgewerkt

Mooie afwerking

We zijn heel blij met het tafelkleed die op maat gemaakt is en perfect past ! Eén minpuntje vind ik dat de logo die vastgestikt is aan de servetten mij stoort. Voor de rest heel tevreden van de service.

netjes

vond het voor de prijs van 100 euro er eenvoudig uit zien. de om gezoomde rand niet echt mooi vallend. ik zal er een andere idee voor gehad hebben. een tweede kleed zal ik niet zo gauw weer bestellen

een zoon gelukkig met zijn sinterklaascadeau

Een verademing dat tafellakens op maat besteld kunnen worden, ook voor een grote tafel (150x150). Het tafellaken bleek keurig afgewerkt en op tijd bezorgd voor sinterklaasavond.

Mooi tafellaken

Mooi katoen, verzorgde afwerking op maat!

Niet tevreden

Maten kloppen niet met wat is opgegeven! Daardoor kleed vreemde overhang,

Goed advies

Voor herhaling vatbaar

Uitstekende service en prachtige producten!

Heel aangenaam en professioneel telefonisch advies. Snelle levering. Producten voldoen volledig aan de verwachtingen. Ik zal zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst.

Kwaliteit en contact is perfect.

Het enige minpuntje was de levering met postal maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Perfect geleverd - mooi verpakt

Perfekt

Eerste bestelling . Alles ok .

Bestelling ging soepel en snel.

Prima snelle levering en mooi product, zoals verwacht

Geen toevoeging

Keurig gemaakt. Nog niet gebruikt.

Naar tevredenheid. Ziet er goed uit na eerste wasbeurt.

Net bedrijf. Goede communicatie

Wat telefonisch overleg gehad en keurig geholpen.

perfect

Goed advies ontvangen en daarna een hele snelle levering. Tafelkleed en servetten zijn met zorg ingepakt en alles ziet er prachtig uit!

Zeer goede kwaliteit

wat een prachtige kwaliteit

er mooi tafelkleed en servetten. Een feest om te zien en te gebruiken. Vlotte levering. Duidelijke communicatie

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com