Mooi maar kan beter

Mooi tafelkleed correcte afmeting. Onderhoudslabel is er niet wat erg spijtig is en afwerking kan dus echt beter

Prachtig!

Prachtige kwaliteit! Snelle bezorging!

Meedenken met de klant voor een prima beleving

Het genot aan tafel wordt niet alleen door een goede maaltijd bepaald maar ook en vooral door de aankleding van de tafel. Cottona heeft door goed mee te denken een mooi op maat gemaakte damaste tafelkleed gemaakt waar we nog jaren plezier aan zullen beleven. Een mooi staaltje van meedenken.

Prachtig tafelkleed

Voor een grote ovalen tafel een mooi tafelkleed in zwart en crème dik katoen gekocht. Goede pasvorm en blijft mooi in de was.

Prachtig materiaal

Tafelkleden besteld, prachtig materiaal en keurig bezorgd.

Prima advies

Prima stof

Mooie producten

Mijn bestelling op tijd geleverd, netjes verpakt. Kwaliteit zeer mooi, alleen niet geheel onze kleur . Daardoor helaas moeten retourneren. Kleur komt niet helemaal overeen met plaatje( blijft altijd moeilijk) Zal zeker weer bestellen, indien er meerdere kleuren mogelijk zijn.

Correct

uitstekende kwaliteit en service.

Heb de nieuwste uitvoering van het damast tafellaken en bijpassende servetten besteld. Ziet er prachtig uit met modern motief. Zal zeker mooi staan op onze kersttafel volgende week.

prachtig tafellaken op maat

alles geleverd conform afspraak, prachtig tafellaken ontvangen.

Slechte stiksels en je moet de transportkosten betalen

Ik was teleurgesteld over de kwaliteit. Van 2 van de 4 matjes zitten de stiksels los. Ik heb er uiteindelijk niet voor gekozen ze terug te sturen omdat ik evenveel geld kwijt ben voor transportkosten als voor zo een matje. Ik bestel in elk geval niet meer online.

Mooie kwaliteit

Voor de 2e keer een tafellaken besteld, prachtige kwaliteit . Ik koop hier zeker mijn volgende tafellaken of andere aanvulling!

Hele mooie producten

Eindelijk een passend tafelkleed voor onze ovale tafel gevonden. Ik heb eerst contact gehad over de maat en werd daarin snel geholpen. We ontvingen het kleed ook heel erg snel. Het is niet goedkoop, maar ook na al vele malen wassen blijft het mooi.

Heel blij met mijn Super mooi tafellaken!

Goede kwaliteit, en snel bezorgd

Perfect!

Goede ervaring, netjes gemaakt.

Snelle levering, mooie afwerking

Levering op enkele dagen na bestelling. Correct en kwalitatief

Afspraken goed nagekomen, mooi spul.

Twee maatvoering technisch aparte damast tafellakens besteld, daarna gebeld met jullie in verband wijzigen afleverdatum. En dat werkte perfect, afspraak goed nagekomen trouwens ook twee mooi afgewerkt lakens.

Goede ervaring

Snel geleverd, mooi verpakt. Tevreden klant

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit. Snel geleverd op maat.

2 prachtige kleden

Zo fijn om een ovalen kleed op maat te hebben. Maakt de Kerst toch een stuk mooier.

Zeer vlotte levering

Mooi product

Mooie kwaliteit product en supersnel geleverd!

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Eerste keer dat ik iets heb besteld bij jullie. Echt content, niets op aan te merken

Niet kopen

Bij ontvangst van mijn linnen servietten en tafelkleed merkte ik diep ontkleurde lijnen op de vouwlijn. Ik heb het materiaal zonder het te gebruiken en zonder wasproduct gewassen om te zien wat er gebeurde. I Ik hoop een foto bij te sturen maar dit lukt niet. Zelfs na intensief stoomstrijken blijft de ontkleurde plooi te zien.

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com