uitstekend

perfect

Top service !

Het kiezen van het product op de website is zeer gebruiksvriendelijk. De daarop volgende levering is feilloos verlopen. Het geleverde product beantwoordt volledig aan wat initieel werd meegedeeld erover. Heel tevreden van de service in de totaliteit. Met vriendelijke groeten, Geert

vlotte bestelling/ zeer goede service

Vooreerst had ik enkele kleurstalen gevraagd en deze werden mij per post bezorgd. Tenslotte heb ik toch gekozen voor het puur linnen tafellaken en ik ben zéér tevreden. Bedankt.

Super mooi en stijlvol tafellaken

Het tafellaken ziet er heel mooi en strak uit. Geeft een chique uitstraling en door deze in de lengte in drieën te vouwen kun je 'm ook als loper gebruiken. Kortom: heel blij mee!

Prima afhandeling van retourzending

Snelle levering en prima afhandeling van retourzending

Oké

In orde

Prachtige tafellakens, correcte levering!

Heel mooie kwaliteit en mooi dessin!

Mooi productaanbod en snelle levering

Cottona heeft een mooi productaanbod en een toegankelijke website. Fijn ook dat ze zowel standaard als tailormade producten aanbieden. De tafelkleden, lopers en servetten werden ook snel aangeboden aan de transporteur. Helaas werd het pakket een week later bezorgd ivm top drukte bij Post NL.

heel goed

heel goed

Goede kwaliteit

Het anti schuif deken is van goede kwaliteit.mijn man heeft t bij geknipt ivm.maat tafel en nu schuift niks meer weg Mvg mw muijlkens

Goeie kwaliteit. Mooi afgewerkt.

Goeie kwaliteit, mooi afgewerkt. Snel geleverd.

Duidelijke website,snelle en correcte afhandeling bestelling, zeer tevreden met product(nog niet gewassen)

Heel tevreden

Mooie afwerking, zeer snelle levering voor een op maat gemaakt tafelkleed.

Snel en goed

Het bestelde ovalen damasten tafelkleed werd binnen 1 week na de bestelling al afgeleverd. Tip: Probeer andere kleuren damast in jullie assortiment op te nemen. Mogelijk dat je dan nog meer klandizie krijgt.

Prima levering

Duidelijke site, en goed geleverd. Over het tafelkleed nog geen beoordeling, want is nog niet gebruikt

Mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Snelle levering en prima kwaliteit!

Heldere website.

Duidelijke site, unieke collectie en snelle levering

Duidelijke site, unieke collectie en snelle levering

Mooie producten en gewoon goeie service

Denk al 8x bij Cottona besteld en keer op keer gewoon hartstikke goed

aanrader

Top kwaliteit en snelle levering

goede service en goed materiaal

snelle levering goed materiaal

zelfs in één woord : perfect

zeer correcte service, goed web-site, goed tips om te kopen. had op maat laten maken, via de tips op site past het perfect

Keurig ingepakt en mooie kwaliteit

Zie hierboven

Doet wat het belooft

Alles is naar wens geleverd

Heel tevreden

De laatste keer heeft het langer geduurd voor ik een bevestiging van mijn Betaalde bestelling kreeg. Dit was tijdens black Friday, Dus tja. Ook zeer tevreden over de kwaliteit van de tafelkleden.

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com