Mooie zware kwaliteit!

....

Mooi en snelle levering

Online aankoop, kleur in het echt zoals op website. Snelle levering, zelfs met buitenformaat. Bestel hier zeker nog. Wel graag nog iets meer aanbod qua kleuren in de categorie linnen.

SUPER !!!

Alles gewoon perfect. Een dikke PROFICIAT en dank u.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Voor de tweede keer een tafelkleed op maat besteld bij Cottona, net als de vorige keer binnen 2 dagen geleverd. Staat mooi bij mijn groen geschilderde muur!

Prima geregeld in nette doos

Mooi product en goede verzending

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Ideaal dat alles op maat te bestellen is. De website is daarop ingericht wat het bestellen erg makkelijk maakt. Duidelijke foto's van producten en patronen. Dat maakt het maken van de juiste keuze eenvoudig. Op maat besteld en ondanks dat heel snel geleverd. Erg tevreden!

Prima geholpen aan de telefoon en snelle levering

Prima service van op maat gemaakte tafelloper

prima service van op maat gemaakte tafelloper

2 x een bestelling geplaatst. 2 x snelle en correcte levering. Tafelkleden zijn mooi afgewerkt en de kleuren en het materiaal zijn helemaal zoals ze worden getoond op de site. Ik ben erg tevreden over mijn ontvangen tafelkleden.

Goede website en vlotte keurig verzorgde bezorging.

Blij met het bestelde tafelkleed, voldoet aan de verwachtingen.

Top. Telefonisch goed geholpen en goede kwaliteit tafelkleed I

Middenvouw van tafellaken is zeer moeilijk eruit te strijken. Andere vouwen zitten er ook strak in.

Geweldig!

Tweede keer dat ik op maat gemaakte tafellakens bestel. Deze keer 5 stuks en volgende dag reeds bevestiging dat ze onderweg waren! Mooie stoffen, goed afgewerkt en zeer goede service!

Snelle levering en mooi product.

Snelle levering. Keurig verpakt en mooi product zoals beschreven.

professioneel, correct, fantastisch product... snel geleverd op maat!

zie hierboven

Je suis déçu du résultat !

Je suis convaincu des vertus du lin, cependant je n'avais pas prévu qu'en commandant une nappe de largeur 160 cm, après le premier lavage elle ne fait plus que 145 cm. J'estime que vous auriez pu attirer l'attention de vos clients sur cet aspect. Armand ROYER

top

top

Mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit

Super...goeie kwaliteit, mooie afwerking

Ik heb reeds veel aanbevelingen gegeven aan mensen om naar jullie site te gaan ...

Mooie spullen en snelle levering

Mooie spullen, ruime keuze en ze hadden precies wat we zochten voor ons grote tafel. En snelle levering. Zeer goed dus.

Mooie kwaliteit! Verzorgde en snelle levering!

Mooie kwaliteit! Verzorgde en snelle levering!

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, vlotte verzending.

uitstekende dienstverlening

kwaliteit is zeer goed en vlotte levering

Goede kwaliteit - vlotte levering

Prima kwaliteit van het buitentextiel. Mooie prints

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com