Na correcte verzending, product van inferieure kwaliteit.

Loper - groen- blijkt na enkele dagen niet kleurecht, zonder aan vocht in welke vorm dan ook te zijn blootgesteld! Helaas en jammer! Betreurenswaardig is ook dat ik deze boodschap nu voor de tweede maal aan U verzend. Wat is precies de zin van deze correspondentie, als U toch niet reageert?

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede ervaring met dit bedrijf

Alles ok

Mooi product,correcte prijs en vlugge levering

Perfekt

Eerste bestelling, verkeerd maar mijn fout, zeer snel opgelost. Wacht wel nog op terugbetaling van eerste bestelling !!! Zeer tevreden.

Superkwaliteit

Heel snelle levering

Snel en mooi. Zelfs maatwerk!

Na 1 dag lag het tafelkleed al op mijn tafel. Zelfs al ging het om maatwerk! Ongelofelijk!

Kwaliteit, Keuze, snelheid en prijs

Heldere site. Je wordt bij de hand mee genomen in bepalen van juiste maat. En dan met een dag of 5 heb je spullen thuis.

Goeie kwaliteit en vlugge levering

Is een goeie koop en wordt vlug geleverd

heel positief

alles heel vlot verlopen en tafelkleden wat we verwachten

Snel

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Goed opgevolgd en uitgevoerd

Snel en correct

goeie service

Na aanvankelijk aarzeling ,na een administratieve fout; het bestelde ging naar Spanje, ging de service goed lopen en kreeg ik mijn pakketje snel binnen.

Goed product, snelle levering.

Zeer snelle levering gezien het feit dat het nog op maat moest worden gemaakt.

Mooie producten, correcte levering!!!

Volledig in orde

Snel verzonden ons nieuw tafelkleed voor de buitentafel kom hier zeker nog terug!

Top veel keus snelle levering

Snelle levering goede producten

Het is de eerste keer dat ik tafelkleden op maat bestelde. Het beviel mij goed. Netjes afgewerkt en ondanks de Corona virus ook snel in huis. Werd goed en vriendelijk geholpen. Ik denk dat ik vaker bij Cottona ga bestellen.

Mooie uitvoering van stof en kleurenpalet

Gezellig in de keuken

Prima levering en product

Oke

Snelle verzending en heel goede kwaliteit

Goede kwaliteit van het besteld item ...zeker een aanrader

goede en snelle service snelle reaktie op email ivm vraag

mooi tafelkleed, mooie kleur en kwaliteit

Mooi product!

Wij zijn zeer tevreden over de tafelloper die we besteld hadden. Mooie kleur en ook de kwaliteit zijn goed. Keurig verpakt met mooi kaartje erbij. Met vriendelijke grt Wilmie Coenders

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 2 business days! COTTONA.com