Pluspunten
ik kom zeker weer terug voor een nieuwe bestelling
Pluspunten
Bestelling werd zelfs een dag eerder bezorgd, top service!
Pluspunten
Tijdige levering
Pluspunten
Snelle afhandeling ...kopen , betalen ...en levering ! Zo moet het zijn , merci .
Pluspunten
Niks op aan te merken
Pluspunten
De beloftes worden prima nagekomen. Ze mailen stap voor stap de status van de bestelling. Ze zijn goedkoper ivm andere winkels! En ze zijn ook nog eens betrouwbaar! Top winkel! Zeker vaker bestellen hier.
Pluspunten
Pluspunten
Ruime keus, uitstekend scherp geprijsd.
VerbeterpuntenVaste klanten belonen met een b.v. een kortingscode
Beste Peter, Bedankt voor je feedback. Wij vinden het een goed idee en zullen de komende periode bekijken wat en hoe wij dit kunnen inzetten. met vriendelijke groet Joost
Pluspunten
Heb twee keer besteld en allebei de keren snel geleverd. Een van de bestelling had ik verkeerd besteld en de verzendkosten moest ik helaas zelf betalen.
VerbeterpuntenTerugsturen van artikelen vergemakkelijken
Pluspunten
Artikel (model) wordt goed omschreven, waardoor juiste keuze kan worden gemaakt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt(en)
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenWord bekender want dat gaat goed zo!
Pluspunten
Goed en snel bezorgd
VerbeterpuntenIets kleinere doos gebruiken
Pluspunten
Uitstekende communicatie; snel navraag gedaan over leverbaarheid produkten; op verzoek verzonden met een alternatieve koerier. Dat is niet zomaar ondergoed, dat is direct goed ondergoed!
Pluspunten
De volgende dag gelijk de herenstring ontvangen tot volle tevredenheid. Hele goede kwaliteit en goed draagcomfort. Uiterst tevreden.
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere kwaliteit deze stof is veelste dun
Beste Serdar, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wij vinden het jammer dat de kwaliteit te wensen overlaat. Ik heb uw melding ook doorgestuurd naar Calvin Klein. Met vriendelijke groet Joost van Hoof
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!