Pluspunten
Goede en snelle reactie op vragen
Pluspunten
Ik belde en kreeg geen gehoor. 2 minuutjes later werd ik terug gebeld
Pluspunten
Super snelle levering. Tijdens telefonisch contact super vriendelijk te woord gestaan zonder wachttijd!
VerbeterpuntenGeen
Track and trace toesturen
Track and trace toesturen
Pluspunten
prima en snelle verzorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Reageerd snel en beantwoord de vragen super!! Hiervoor een compliment
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, zelfs bezorging begin v/d avond. Netjes een service bericht op het gebied van status pakket. Ook een thermosfles erbij cadeau.
VerbeterpuntenKan zo snel niet iets bedenken, ga zo door. Misschien een tientje korting de volgende keer :-) ?
Pluspunten
mooie producten online
VerbeterpuntenGeen beloftes online zetten die jullie niet waar kunnen maken!!
Pluspunten
Fijne site
VerbeterpuntenZou het niet weten , zeer tevreden!
Pluspunten
Niet van toepassing
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Top kwaliteit,top sevic zeer tevreden
VerbeterpuntenIets sneller reageren op mails etc maar zeer tevreden en ga zeker weer bestellen
Pluspunten
Perfecte snelle en persoonlijke service. Ovetreft alle andere !!super
Pluspunten
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Tweede keer dat ik hier bestel, 1e keer ging het mis met retourneren in eerste instantie maar uitstekend opgelost en geld retour gekregen. In de tussen tijd de juiste maat besteld en zéér tevreden over de persoonlijke service (belletje van een dame) en de kwaliteit van de boxershorts.
Pluspunten
Ik heb binnen 24 uur mijn bestelling binnen gekregen. Kreeg netjes een sms-je dat de bestelling overgeleverd is aan het leverbedrijf en ja hoor, de volgende dag was het shirt binnen. Top bedrijf!
VerbeterpuntenMisschien uitbreiding kwa broeken, maar voor de rest tien keer TOP!
Pluspunten
Top service!
VerbeterpuntenUitgebreider assortiment.
Pluspunten
Goeie kwaliteit en snel levering
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!