Pluspunten
Snelle levering. Heel fijn dat je een SMS krijgt wanneer het pakketje verzonden is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Directondergoed.nl heeft een erg duidelijke website waar alle topmerken aan bod komen. Het orderproces is erg gemakkelijk en er zijn voldoende betalingsmogelijkheden. Per SMS word je duidelijk en effectief op de hoogte gesteld van jouw levering. Dit werkt prettig en is duidelijk voor mij als klant. De bestelling kwam aan precies volgens afspraak in een goedverpakte doos met daarin mijn bestelde onderbroeken. Die zaten nog in hun originele verpakking, ondanks dat het directondergoed.nl meer geld kost om ze zo te bezorgen. Al met al ben ik heel tevreden over de werkwijze van directondergoed.nl en zou hier zeker in de toekomst iets bestellen.
VerbeterpuntenWellicht een keurmerk voor veilig winkelen o.i.d., dat kon ik helaas niet vinden.
Verbeterpuntenmeer service retour zenden
Pluspunten
Opnieuw een nette en snelle levering van Direct ondergoed. Zoals altijd netjes conform afspraak geleverd.
Pluspunten
Goede kwaliteit van producten en service!!
VerbeterpuntenGa zo door want jullie doen het super!
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Topper! Gewoon de goedkoopste en het beste!
VerbeterpuntenAlles is prima, helemaal geen klachten
Pluspunten
Communicatie
Pluspunten
Breed assortiment in de merken die aangeboden worden, super snelle levertijd wat echt heel fijn is . Duidelijke en overzichtelijke website. En zeer vriendelijk telefonisch personeel . Ik ga hier zeker vaker shoppen
VerbeterpuntenMisschien 1 of 2 extra merken , die misschien net iets anders zijn, zoals b.v. Pump . Zodat er meer diversiteit op de webshop te vinden is !?
Pluspunten
Hele snelle levering en goede service!
VerbeterpuntenKan niets verzinnen
Postbode mag wat vriendelijker zijn
Pluspunten
Kwaliteit product prima.
VerbeterpuntenSlechte levering,na 4 dagen!! Zal wel liggen aan bezorgservice.
Snelheid van reageren op info mag sneller
Pluspunten
Alleen maar positief over jullie! duidelijke communicatie, super snelle levering, sms ter bevestiging van de bestelling en super producten!
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!