Pluspunten
Super !
Pluspunten
Service sms'je dat opdezelfde dag gestuurd werd van de geplaatste bestelling dat het afgegeven was aan de transporteur, vond ik wel heel professioneel. En ook de dag erna geleverd:)
Pluspunten
Supersnelle levering van kwalitatief goed ondergoed!
Pluspunten
In eerste instantie hadden wij betaald en werd de order geannuleerd. Je krijgt dan toch een raar gevoel in de maag van klopt dit wel. Geld werd keurig teruggestort en hebben wij contact opgenomen. Ook op het contactpunt wist men niet wat er fout was gegaan. Nogmaals bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. In de toekomst zullen wij zeker weer bestelling.
Pluspunten
Beloftes worden nagekomen, goede kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenCommunicatie is al goed, een track&trace nummer is altijd handig zo weet de klant hoelaat het pakketje ongeveer bezorgd wordt
Pluspunten
Prima volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenIk kreeg geen track&trace nummer en wist dus niet precies wanneer de zending zou aankomen. Zou fijn zijn als je de bestelling kunt volgen.
Pluspunten
Goede, diverse collectie onderbroeken.
VerbeterpuntenSnellere levertijd, stevigere verpakking.
Pluspunten
Snelle leveringen, klantvriendelijk en goed assortiment
Verbeterpuntenaanbiedingen op een groter assortiment
Pluspunten
Ruime keuze, overzichtelijke website.
VerbeterpuntenBezorging via DHL. Ik geef de voorkeur aan PostNL. Als ik niet thuis ben, ligt het pakje gewoon op het postkantoor een paar straten verderop, terwijl het bij DHL verder weg komt te liggen.
Pluspunten
goeie service
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede prijs,snelle levering
Pluspunten
Dit was de 1e keer dat ik via jullie website besteld heb, maar super snelle levering, mooie kleuren voor een goeie prijs ! Ik ben niet erg trouw aan een vaste leverancier, maar na deze keer zal ik zeker nog een keer bestellen !!
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!