Pluspunten
Leveringstijd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levertijd plus bij retour e-mailtje na ontvangst (dat vind ik netjes)
VerbeterpuntenRetourinformatie ontbreekt (ook geen instructie waar te vinden)
Pluspunten
Keurige levering, voor buitengebied redelijk snel bezorgd
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, correcte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling
VerbeterpuntenTelefoonnummer werkt niet
Wanneer de bestelling verzonden is zou het fijn zijn als een nummer wordt verstrekt om de zending te volgen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle service en betaalbare prijzen
Pluspunten
- snelle levering - een van de boxershorts had na korte tijd een gat. Na dit gemeld te hebben werd spontaan aangeboden het bedrag te compenseren door het aankoopbedrag als korting te geven op een volgende bestelling. Netjes en vlot opgelost!
Pluspunten
Zeer goede en snelle service! Producten zijn van topkwaliteit! Zeker een aanrader!!
VerbeterpuntenMisschien een mail sturen als de bestelling verzonden wordt
Pluspunten
Pluspunten
Ik kom uit Den Haag dus ik heb eigenlijk altijd wel wat te zeiken ergens over maar hier kan je gerust je spullen bestellen. Ik heb ze vanuit bad na het werk besteld en had de volgende ochtend alles al in huis. Top, het kan dus wel.
Pluspunten
Snelle en correcte levering + paar gratis sokken. Bedankt. Zal hier vaker bestellen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
snelle levering en goede prijzen
Pluspunten
Snelle levering zeg! Was ook erg makkelijk navigeren op de site en overzichtelijk.
VerbeterpuntenKreeg jammer genoeg geen bevestigingsmail van me bestelling waardoor ik twijfelde of het wel goed gegaan was.
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!