Pluspunten
Vlot werkend en keurige verzorging van pakket. Informeert de klant goed.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
HET voorbeeld voor een online shop. Had niets beter kunnen wensen.
Pluspunten
Correct en snel.
Beste Robert, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! Zo\'n review doet ons goed! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Pluspunten
Geweldig, je plaatst je bestelling en je kan bijna bij de voordeur gaan staan voor de aflevering...
VerbeterpuntenNVT
Beste Tim, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! PostNL doet zijn best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Bij ons gaat het natuurlijk zo snel mogelijk de deur uit! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Bedankt Jos voor je Review! Nog veel plezier met uw besteling!
Beste Marieke, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Pluspunten
Beschrijf de positieve punten van dit bedrijf, snelle en correcte levering. Voorafgaand een smsje
BeWe zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! Leuk dat u ons bevestigings SMSje zo waardeerde! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Pluspunten
Gisteren besteld, meteen een bevestiging en binnen half uur bericht dat het al afgeleverd om te worden bezorgd. De volgende dag meteen foutloos afgeleverd. Producten zijn origineel
Beste Robert, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! Leuk om te horen dat je onze service zo goed vind! Daar doen we het voor! Groet, DirectOndergoed,nl
Pluspunten
Geen portokosten!
Beste Hetty, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! We heten niet voor niets DirectOndergoed.nl dus het word natuurlijk gratis en zo snel mogelijk verstuurd. Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Beste Rene, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Beste Martijn, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! Fijn dat alles nog goed is gekomen en alles correct is aangekomen! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Beste Simon, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! PostNL doet zijn best om alles zo snel mogelijk te bezorgen maar daar hebben wij helaas verder geen invloed op. Bij ons gaat het in ieder gevan zo snel mogelijk de deur uit! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Verbeterpuntennvt
Beste Ton, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! Wij kunnen zeggen dat we snel en betrouwbaar zijn maar als een klant dat doet dan is dat veel meer waard! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Pluspunten
snelle levertijd ,en wat een leuke touche was dat het ingepakt was in kerstpapier
Beste Marco, We zien net je review en daar willen wij je nog even voor bedanken! Leuk dat je het kerstpapier zo waardeerde, die houden wij er dan in! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webwinkel. Groet, DirectOndergoed,nl
Pluspunten
goeie site snelle levering,leuke prijzen
Bedankt Tim voor je Review! Haha! Wij zouden ook willen dat de de onze producten nog goedkoper konden verkopen maar helaas zijn er vaste prijzen. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug op onze website! Fijne kerst een alvast een gelukkig nieuwjaar! DirectOndergoed.nl
Pluspunten
Snelle levering , foutief besteld zonder probleem geruild en snel de centen retour gekregen.
Hey Bas! Super bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de nieuwe badjas zo goed bevalt en dat onze service zo in de smaak valt.Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug op onze website! Fijne kerst een alvast een gelukkig nieuwjaar! DirectOndergoed.nl
Hallo Iris! Super bedankt voor je review! Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug op onze website! Fijne kerst een alvast een gelukkig nieuwjaar! DirectOndergoed.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Bedankt Jelle voor je reactie! We hopen je nog eens terug te zien op onze website! Direct Ondergoed.nl
Pluspunten
goede spullen, snel bezorgd, goede communicatie, makkelijk betalen
VerbeterpuntenItaliaans ondergoed XL is net zo groot als M bij anderen. Een idee om heup omvang als hulp middel voor maatvoering in te voeren? Prijs is een beetje aan de dure kant.
Bedankt JCCH voor uw review! Ik ben blij dat u steeds terug komt bij onze webshop. Wij hebben ook aan heup omtrek gedacht maar mensen vinden het toch fijner om maten te horen. Wij zien u graag nog eens terug op onze website! Nog fijne feestdagen en een gelukkig 2013! DirectOndergoed.nl
Pluspunten
Prima service. Snelle levering. Gewoon goed.
VerbeterpuntenWebsite reágeert traag. De email met de DHL verzendgegevens bevatte codes die niet door DHL herkend werden. Levering was niet traceable
Bedankt Ruud voor uw review! Goed dat onze service zo is bevallen. Wij vragen deze review niet voor niets. Onze programmeur kijkt op dit moment hoe wij onze snelheid kunnen verbeteren.Ik hoop dat u nog lang van uw ondergoed zult genieten. Wij zien u graag nog eens terug op onze website! Nog fijne feestdagen en een gelukkig 2013! DirectOndergoed.nl
Pluspunten
Alweer bedankt jongens van DirectOndergoed.nl. Geen andere webwinkel in Nederland geeft zulk goed advies en service! Dit is ongekend voor een webwinkel. Ga zo door.
VerbeterpuntenNee.
Bedankt Bert voor uw review! Ik hoop dat u nog lang van uw ondergoed zult genieten. Wij zien u graag nog eens terug op onze website! Nog fijne feestdagen en een gelukkig 2013! DirectOndergoed.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat het ondergoed onverpakt ik een envelop werd verstuurd
Beste jacqueline, Vriendelijk bedankt voor uw review. We hebben de productverpakking aangepast en verbeterd! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, DirectOndergoed.nl
Pluspunten
SNELLE LEVERING
VerbeterpuntenNEE
Beste Martijn, Vriendelijk bedankt voor uw review. Helaas kunnen de prijzen niet nog lager. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, DirectOndergoed.nl
Pluspunten
Ziet er super uit!
Bedankt Karen voor uw review! Ik hoop dat u nog lang van uw ondergoed zult genieten. Wij zien u graag nog eens terug op onze website! Nog fijne feestdagen en een gelukkig 2013! DirectOndergoed.nl
Pluspunten
Heldere site, supersnelle levering, precies volgens afspraak, perfect dus!
VerbeterpuntenNee, aantal dingen niet in kunnen vullen omdat ik er niets mee te maken heb gehad...
Bedankt Leontine voor uw review! Ik hoop dat u nog lang van uw Ralph Lauren ondergoed zult genieten. Wij zien u graag nog eens terug op onze website! Nog fijne feestdagen en een gelukkig 2013! DirectOndergoed.nl
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!