Hapro dakkoffer en dakrails gekocht bij Haprodakkoffers.nl Goede prijs en supersnelle levering.
Beste heer van Liempt, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 Brilliant Black dakkoffer en Hapro Cronos dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vandaag de eerste maal gebruikt. Prima gelukt. Degelijk en vlotte montage. Fietsdrager valt zwaar uit. Wij hopen er nog lang plezier van te hebben.
Beste heer Swinnen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue 7-polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prima product. Solide en compleet. Tot nu toe erg tevreden.
Beste heer Verhees, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 3, Blue premium fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Mijn mail met enkele vragen werd binnen 10 minuten ( in het weekend) beantwoord. vakinhoudelijk prima geadviseerd. Duidelijke site en dus een prettige manier om de juiste keuze maken
Beste mevrouw Coenen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Heldere site, goede prijs-kwaliteit. Levering verliep goed. Kortom; prima ervaring!
Beste mevrouw Teunissen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black special editionn dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De webshop en het bestellen ging goed, de leveringsafspraak maken ging ook goed. De levering echter wat minder. Nadat de chauffeur te vroeg kwam (buiten het gegeven tijdsslot) en mij op een erg onbeschofte manier heeft behandeld heb ik de dakkoffer in goede orde ontvangen. Het vervoersbedrijf heeft mijn klacht uitermate goed in behandeling genomen, een klein smetje maar verder prima service van de webshop!
Beste heer van Beelen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij vinden natuurlijk erg vervelend te vernemen dat de chauffeur van onze transporteur onbeschoft was. Helaas realiseert de chauffeur zich niet dat hij onderdeel is van het totale proces en dat hij hiermee ook ons benadeeld. Wij willen dat u het gehele proces bij ons als plezierig ervaart. Wij zijn dan ook blij dat de directie van het transportbedrijf dit gelijk heeft opgepakt en maatregelen heeft getroffen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Besteld en de volgende dag geleverd!
Beste heer Boer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 3, 7 polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ik heb een dakkoffer Daxter 8,6 gekocht. Heel snel geleverd. Degelijke dakkoffer en gemakkelijk te monteren. Top!
Beste heer Wauters, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prima web-site. Overzichtelijk en eenvoudig.
Beste heer Wehnes, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Roof bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
In verband met de aankomende vakantie besloten om tassen te kopen voor de Hapro Traxer. Hierin waren ze niet de goedkoopste, maar geprijsd zoals elk ander, met 1 verschil, namelijk dat de tassen op voorraad waren én de dag erna geleverd zou worden. Schrok wel toen ik zag dat ze samenwerken met DHL voor kleinere artikelen. Kwaliteit DHL laat in deze regio (veelal) te wensen over. Echter tot mijn verbazing waren de tassen er zoals beloofd. De tassen vallen wel klein, maar dat wist ik al op basis van de afmetingen (traxer 6.8). Bij het openen van de tassen bleek 1 tas beschadigd te zijn. Na melding (incl foto) is hier direct actie op ondernomen om 1 vervangende tas toe te sturen. Aftersales is wel eens anders, maar hier gewoon goed!
Beste heer Ramos, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Uiteraard vanzelfsprekend voor ons. Voor, tijdens en na uw aankoop staan wij voor u klaar. Onderscheiden kun je, je als bedrijf door ervoor te zorgen dat als er iets misgaat het voor onze klanten naar tevredenheid wordt opgelost. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Roof Bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Op tijd bezorgd en geen bijzonderheden.
Beste heer Florijn, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cruiser 10.8 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De dakkoffers van Hapro zien er goed uit en het systeem om het te bevestigen aan de.dakdragers werkt perfect. Ook de afhandeling na de bestelling was erg prettig.
Beste heer Knijnenburg, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black special Edition dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
ik ervaar de koop tot aan de levering als prettig
Beste heer Jansen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13-polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De levering verliep vlot, voor je bevestiging best na je bestelling bij je ongewenste mails kijken. Prima fietsendrager, vlot te monteren en gebruiksvriendelijk.
Beste heer Deman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13-polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prima bedrijf. Groot assortiment en leuke aanbiedingen. Afspraak voor afleveren makkelijk via de mail of telefoon te regelen. Zeker een aanrader .
Beste heer Jonk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Uitstekende website. Kofferkeuze eenvoudig te maken.Scherpe prijzen en de klanteninformatie was vriendelijk en adequaat.
Beste heer Hobbel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro Roof bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering, prima kwaliteit.
Beste heer van der Moolen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13 polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Mooie aanbieding van dakkoffer incl. tassenset en gratis beschermhoes. Ook nog een super snel geleverd. Aanrader.
Beste heer Hoekstra, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Zenith 6.6 titanium, Hapro Roof bag tassenset en beschermhoes. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De Hapro Atlas 3 fietsendrager, Blue Premium-13-polig voldoet geheel aan onze verwachtingen: goede kwaliteit, stevig ontwerp en makkelijke montage.
Beste heer Palm, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 3, Blue Premium 13-polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Fantastisch bestel en op tijd geleverd ze krijgen van mij een dikke 10
Beste heer Veen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13-polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Alles van Hapro en in stock, dus snelle levering.
Beste heer Tilliere Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Volgens afspraak de volgende werkdag geleverd. Goede kwaliteit. Monteren geen probleem
Beste heer Kelder, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 3, 7-polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Besteld en ook geleverd. Super service.
Beste Marc, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Kort telefonisch contact gehad, verliep prima. Bestelling en levering was snel en conform verwachting.
Beste heer Balke, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 3, Blue Premium 13-polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Enorm goed advies en daarna is alles vlot geregeld, ook contact na koop was to the point en plezierig,Aanrader
Beste heer van der Drift, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black special Edition dakkoffer en Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum