Website overzichtelijk en informatief. Goed product. Snelle en professionele levering
Beste heer Mulder, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 3, Blue Premium 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Uitstekende website met veel info. Fietsendrager gekocht. Prachtige doos en keurig product. Papieren handleiding kan duidelijker, je hebt meer aan het Hapro montagefilmpje.
Beste heer De Lange, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Aangezien de handleiding alleen tekeningen betreft zonder tekst hebben wij ook speciaal een montagevideo gemaakt, die dit alles nog beter verduidelijkt. https://www.haprodakkoffers.nl/nl/hapro-fietsdrager-atlas-productfilm.html Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Fietsendrager bevalt goed. Zeer goed product. Eenvoudig op auto te monteren en staat er altijd recht op. Alleen de handleiding zou voor mij iets duidelijker zijn door bv een beetje tekst erbij. Verder een aanrader
Beste heer Heemskerk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Naast de handleiding hebben wij ook speciaal een montagevideo gemaakt, die dit nog beter verduidelijkt. https://www.haprodakkoffers.nl/nl/hapro-fietsdrager-atlas-productfilm.html Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Een Hapro fietsendrager besteld. Snel geleverd. Na montage is de fietsendrager in goede staat voor het 1e gebruik. Mooi design, ik ga er van uit dat het gebruik ook in orde zal zijn.
Beste mevrouw van Grinsven, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prachtig fietsenrek. Gelijkwaardig of misschien wel beter dan Thule. Enige aanbeveling die ik nog kan hebben is de gebruiksaanwijzing voor montage uit de doos. Die kan echt beter. Maar eenmaal in elkaar gezet; nooit meer anders!
Beste heer de Boer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Aangezien de handleiding alleen is voorzien van tekeningen en geen tekst hebben wij speciaal een montagevideo gemaakt, die alles nog beter verduidelijkt. https://www.haprodakkoffers.nl/nl/hapro-fietsdrager-atlas-productfilm.html Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, 7- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Verzorgde website waar ik vlot mijn keuze vond. Stipt en perfect geleverd.
Duidelijke website. Voor de rest geen commentaar. Helemaal tevreden.
Beste heer Beckers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Heb er een woorden voor
Beste heer Aarnoudse, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vanaf het eerste email contact met een vraag over een inlichting over type dakkoffer en dakdrager voor type, heeft de Hapro klantendienst zeer snel geantwoord en met relevante feedback. En als ik concreet mag zijn: gemiddeld antwoord de klantendienst binnen de twee uren op een mail als de vraag binnenkomt tijdens de openingsuren van de klantendienst. En als je de mail buiten de uren stuurt, dan volgt een antwoordje het eerste uurtje van de volgende werkdag. Bijzonder knap. Daarenboven ben ik bijzonder onder de indruk van de klantvriendelijke aanpak bij het oplossen van een euvel. Bij levering van de dakkoffer ontbraken de 4 premium fit klemmen. Mail gestuurd op zaterdag. Maandag ochten om 08u01 belt de klantendienst om zich te verontschuldigen en bevestigen dat het per DHL is opgestuurd. En op dinsdag ochtend komen de klemmen toe. Puik werk om zo snel bij te sturen. Kortom op vraag: "hoe waarschijnlijk zou u op een schaal van 1 to 10 HIT Roofboxshop Team aanbevelen aan een vriend of familie?", antwoord ik met een 10. Ik ben een tevreden klant!
Beste heer Pinnoy, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Het is natuurlijk altijd erg leuk wanneer ons harde werken en service zo wordt gewaardeerd door onze klanten. Onze klanten zijn het allerbelangrijkste. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Zenith 6.6 dakkoffer en Hapro Aero dakdrager en Hapro tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Na het bestellen van de fietsendrager atlas Premium die na 2 dagen binnen kwam heb ik na het kijken van het filmpje de drager in elkaar gezet . Wat zeer eenvoudig ging We hebben hem gisteren voor het eerst gebruikt en zit als een huis stevig op de trekhaak. Wat alleen niet duidelijk is waar dat draaiknopje voor dient bij de bevestiging hendel. Graag hoor ik van jullie waar dat knopje nou precies voor is
Beste heer Molenaar, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Het draaiknopje is om de fietsdrager recht/waterpas op de trekhaak te zetten. U dient deze te draaien alvorens u de hendel aantrekt en de borgpen borgt. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prima Harpo fietsendrager en snel geleverd.
Beste heer van de Pol, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prima doet wat het beloofd
Beste heer van Houten Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 dakkoffer, Hapro Aero dakdrager en Hapro Roof bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Product op tijd bezorgd, goed verpakt. Website is duidelijk
Beste Joep, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro product. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Bestelde fietsdrager kon niet de volgende dag worden bezorgd. Toen ik daarover belde werd niet opgenomen maar vijf minuten later teruggebeld door een vriendelijke man die uitlegde dat er een storing in het systeem bij de vervoerder was. Eén dag later werd mijn fietsdrager alsnog bezorgd. De website is duidelijk en overzichtelijk. De instructievideo op de site is een stuk duidelijker dan de papieren handleiding
Beste heer Roosen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de dag vertraging bij onze transporteur. Helaas was er een storing waardoor uw zending niet gescand was. Naast de handleiding hebben wij ook speciaal een montagevideo gemaakt, die dit nog beter verduidelijkt. https://www.haprodakkoffers.nl/nl/hapro-fietsdrager-atlas-productfilm.html Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering. Zeer goed product.
Beste heer Bervoets, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 Brilliant Black dakkoffer en Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Van bestelling alles perfect in orde
Beste heer Waelkens, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 3, Blue 7- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Mooi degelijk fietsenrek met voldoende ruimte voor 2 E-bikes. Handleiding voor montage mocht wel ietsje duidelijker zijn bv over vastzetten op de kogel: wat is 40kg trekkracht bv. Behalve tekeningen ook geschreven instructie lijkt wenselijk (al kwam ik er ook wel uit hoor.. Aantrekkelijke prijs t.o.v. soortgelijke fietsendragers
Beste heer van de Streek, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Naast de handleiding hebben wij ook speciaal een montagevideo gemaakt, die dit nog beter verduidelijkt. https://www.haprodakkoffers.nl/nl/hapro-fietsdrager-atlas-productfilm.html Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Een levering zo als het hoort. Op afgesproken tijd een complete fietsendrager voor 2 e-bikes tegen een zeer acceptabele concurrerende prijs
Beste heer Jansen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Eenvoudig een keuze te maken uit vele modellen, Goede beschrijvingen, Uitstekende aanbiedingen, Snelle levering.
Beste heer van de Kamp Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Rider 6.4 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prima fietsendrager voor een prima prijs en prima te monteren en te gebruiken, kortom PRIMA.
Beste heer Amelsvoort, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, 7 polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Leveren zoals afgesproken. Niets meer, niets minder. Prima zo
Beste heer Buil, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Gewoon goed.
Beste heer Wijnhoven, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de dag vertraging. Pakketdiensten hebben het momenteel vanwege de corona crisis en de vele online bestellingen gigantisch druk en daardoor kan er een dag vertraging zijn. Gelukkig is het goed gekomen en is de fietsdrager op vrijdag, wel met een dag vertraging, maar voor uw weekendje weg geleverd. Zo kunt u lekker met uw fietsen en de fietsdrager op pad dit weekend. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Blue Premium E-bike 13-polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Originele beoordeling
"Voor 19.00uur besteld, de volgende werkdag in huis". Dit kunnen ze niet waar maken en is een loze kreet. Erg jammer als je daardoor je weekendje weg laat verpesten.
Prima site makkelijk bestellen en betalen. Zeer overzichtelijk. Absolute aanrader
Beste heer Verhoef, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, blue Premium E-bike fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snel geleverd, goede communicatie omtrent levering en product (Hapro dakkoffer) keurig netjes zoals het hoort.
Beste heer van Reusel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cruiser 10.8 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
de fietsdrager is prima, makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen. Enig nadeel is de bezorging, je krijgt 1 uur vantevoren te horen van DPD dat het pakket bezorgd wordt dit is te kort
Beste heer Oosterhout, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, 7- polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum