mooie kwaliteit van de fietsdrager voor e-bikes

Keuze gevonden via de website. Dag na bestelling werd de fietsdrager netjes afgeleverd. Mooie kwaliteit en makkelijk te plaatsen. E-bikes passen er prima op.

de skibox kwam snel binnen

Om 16.00 besteld 11.00 dag erna in huis

Prima site en service. Goedkoopste dakkoffer en geen verzendkosten

Goed telefonisch advies en snel geleverd

Nieuwe auto, nieuwe dakdragers (Hapro) want oude pasten niet meer. Dakdragers binnen en natuurlijk paste de oude koffer niet meer (geen Hapro). Die koffer was toch al minstens 10 jaar oud, dus dan maar nieuwe. Via de site niet helemaal duidelijk welke koffer beste zou passen dus even gebeld en binnen 5 minuten een antwoord. Besteld en de volgende dag netjes in huis. Monteren appeltje eitje, alles past erin en zit goed en stevig.

Zoals ik al eerder vermeldde in mijn dankberichtje was ik verrast door de snelle levering en bovendien de gratis coulance. Zeker een aanbeveling voor belanghebbenden

Bon produit - livraison désorganisée

Produite identique à la description. Rien à redire. Livraison plus compliquée : Pas d’info concernant l’heure de livraison, pas de réponse du service clients et obligation de payer en liquide.... rien ne correspond à ce qui est convenu.

Geweldig bedrijf zeer zeldzaam deze service!

Klantenservice is echt waanzinnig, weten alles en doen alles voor je. Maak je nog maar zelden mee dat je zo uitvoerig en goed geïnformeerd en geadviseerd wordt. Op laatste moment dakkoffer besteld in verband met vakantie, deze was er al de volgend dag. Avond voor levering keurig netjes een bericht hoe laat de chauffeur zou komen. Chauffeur belde ook nog keurig een half uur van tevoren. Hapro Traxer dakkoffer is super mooi, kwalitatief zeer goed en zeer handig met alle opties die hij heeft. Alles wat ze beloven komen ze na, ik ben ontzettend tevreden en onder de indruk. Ga zo verder!

Weet nog steeds niets van mijn levering

Morgen komt levering hoop ik, maar weet nog steeds geen tijdstip. Vind ik rijkelijk last aangezien ik ie.and thuis moet houden.

Waardeloze service!!

Dit bedrijf geeft aan; "voor 19:00 besteld volgende dag in huis". Niet dus!! Bedrijf geeft fout toe en geeft aan "wij zijn mensen en kunnen fouten maken". Het uiteindelijk niet op willen lossen van de levering!! Nooit meer!!

Enige minpuntje vind ik dat de kosten die in rekening worden gebracht tbv het omruilen van een product aan de hoge kant is. Dit omdat het omruilen in 1 actie wordt gedaan dus er hoeft niet extra transport voor geregeld te worden.

prima levering

Alles correct geleverd tegen een nette prijs.

Ondanks de kerstvakantie en een communicatiestooornis toch de dakkoffer ontvangen, wel een weekje later maar ach wij zaten er niet verlegen om...... De traxer 6.6 voldoet geweldig icm aero1 Geen efluit wel wat geruis met 130.... Kan genoeg mee Wij zijn tevreden.........

Op tijd geleverd, prima service.

Alles bekeken de goedkoopste door de gratis verzending. Snel en onbeschadigd geleverd.

Keurig geleverd volgensafspraak

bestelling gedaan. In de avond een mail wanneer ik de chauffeur kon verwachten. Chauffeur belde keurig dat hij binnen 10 min er was. Heet vervolgens mee geholpen het product naar binnen te tillen. Product voldoet aan mijn verwachtingen

Prima service en uitstekende prijs

Prettige service. Goede klantenservice en de prijs kwaliteit verhouding kan niet beter.

Alles goed gekomen.

Na een wat hobbelige start ivm een probleem in het betaalsysteem is uiteindelijk het bestelde product netjes aan gekomen.

Prima service, snelle levering!

Dakkoffer en -dragers keurig volgende werkdag geleverd, binnen het tijdbestek als in de track & trace aangegeven. Producten in tip-top conditie. Niets op aan te merken.

Zeer goed advies en snelle levering

Goede selectie, prima prijsstelling en volgens afspraak geleverd

Mooie dakkoffer gekocht, website overzichtelijk - levering netjes volgens afspraak. Prima allemaal!

Vrijwel perfecte levering

Kan weinig verzinnen wat ik e.v.t. anders zou willen. Snelle levering en een schijnbaar prima product. Wel gemonteerd maar nog niet in gebruik genomen. Beschrijving (tekening) is goed genoeg maar zou nog iets duidelijker mogen.

Besteld en snel geleverd!

Na verschillende zoektochten hier uitgekomen! Super goede reviews. Dus bestelling geplaatst. Afspraak per mail gemaakt voor levering en alles netjes gegaan volgens afspraak. Zeer tevreden!

Vakkundig en vriendelijk (301452)

Ben erg blij met het contact en de fietsendrager. Alleen nadat ik hem gemonteerd had kon de achterklep niet open na het kantelen (had hem juist daarom gekocht). Na even lezen in het boekje kwam ik er achter dat er een 80 graden beugel bij te bestellen is. Jammer dat dit niet op de website staat tijdens het bestellen van de drager of dat deze er niet standaard bij zit. Nu zit je met de verzendkosten en het is altijd even een baal moment als de klep niet los wil. Groetjes Joey Damming, 06-51381007

Zeer klantgericht

Nadat de kleur dakkoffer die ik graag wilde niet meer leverbaar de nieuwe kleur opgestuurd gekregen. omdat ik deze kleur voor mijn auto niet mooi vond netjes en erg snel een andere kleur gekregen.

Sint Brigidastraat 1 A19

6441 CR Brunssum