Juiste goede levering

Juiste goede levering

Uitstekend!

Makkelijk uitkiezen van de juiste dakkoffer, hele heldere uitleg en toegang tot beeldmateriaal, tekeningen en specificaties en vergelijk tussen verschillende boxen, goede prijs en perfecte thuisbezorging.

Snelle en correcte informatie

Ben niet zo technisch en had wat vragen. Kreeg snel reactie op mijn mailtjes en een goed advies voor aanschaf fietsendrager (hapro Atlas 2 Premium E-Bike) Inmiddels heb ik er een aangeschaft en mijn 1ste indruk is dat ik een goede aankoop heb gedaan. Montage ging -zelfs voor een niet-techneut- soepel.

Goed!!

Het dakdragers zouden dinsdag ’s avonds bezorgd worden. Vroeg in de ochtend werden wij gebeld dat het niet zou gaan lukken. Foutje van hun kant ... balen .. wij wilden woensdags met vakantie. Direct terug gebeld en na overleg geregeld dat ze woensdag ochtend werden bezorgd. Prima service!!

Uitstekende dakkoffer

Een mooie en uitstekende dakkoffer voor een goede prijs. Makkelijk te plaatsen op de dakdragers. Snelle levering doordat de dakkoffer hier wel op voorraad was.

Snelle levering, product zoals verwacht

Onlineshoppen zoals het hoort en een scherpe prijs

Goede fietsendrager, snel geleverd en niet duur

Goed, snel geleverd en niet duur

Goed telefonisch advies, voor en na aankoop.

Voorafgaand de aankoop is alle tijd voor telefonische vragen. Ook na bezorging (en betaling) staat het team klaar voor vragen. Iets duurder dan scherpste online prijs, maar dan praat je wel met de makers. Iets dat ik altijd wel wat waard vind. Maatwerk qua levering (adreswijzigingen, tijden, communicatie) is mogelijk dankzij eigen bezorgmedewerkers. De vakantie moet nog beginnen, maar mijn aankoop van de Softbox 570l. (1,5 kofferruimte extra, 1/8 opbergruimte t.o.v. harde koffer) i.c.m. de zachte Hapro kofferset, blijkt na wat voorbereidend pre-inpakwerk de ideale combinatie voor het hutje-mutje grote stadsgezin. Hoewel het zich nog moet bewijzen, lijkt dit een fantastische aankoop te worden.

heel erg tevreden

Heb nu in totaal 3 producten bij haprodakkofers.nl besteld en elke keer ging het bestellen en levering zeer vlot. Dus prima service

Erg goed! Prima prijzen en service

Ik was al een tijd opzoek naar een dakkoffer dat het beste past op mijn Volvo. Deze heb ik gevonden bij Hapro! Na overleg werd mij de Traxer 5.6 aanbevolen. Deze heb ik dan ook besteld. Goede prijs, goede service en snelle levertijd!

Goed overzicht welke drager ik nodig heb voor mijn auto, snel besteld en snel in huis!

Via de configurator snel kunnen bepalen welke drager ik voor mijn v60 nodig heb. Over de drager is goed nagedacht, uiteindelijk is de installatie goed gelukt, qua handleiding miste ik nog wel eea, met name hoe je het rubber van het T-profiel het beste kunt verwijderen om het T-stuk erin te kunnen schuiven. Kopstuk helemaal verwijderen waarna het rubber eruit gehaald kan worden. Verder top!

Scherpe en snelle levering

Prima product, prima prijs, prima service

zie boven

Flexibele service, snelle levering, duidelijke communicatie

Op de dag van vertrek kwam ik erachter dat er een gat in mijn oude dakkoffer zat. Na veel rondbellen was Haprodakkoffers.nl de enige waar deze, met wat flexibiliteit, direct af te halen was. Top service!

Mooi degelijk materiaal, aerodynamisch, en snel en eenvoudig op de dragers te monteren

Vlak voor vakantie de Hapro Traxer 8.6 aangeschaft. Door de uitstekende informatie op de website was ik er meteen van overtuigd dat dit een goede aankoop was. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de zending. Het is een prachtige dakkoffer en met name is het heel prettig dat hij aan beide zijden geopend kan worden. Er worden drie spanbandjes bij geleverd om de bagage te verankeren. De bevestigingsoogjes daarvoor zijn in de koffer al aanwezig. Het Premium-Fit systeem is subliem; binnen een minuut is de koffer veilig op het dak gemonteerd. De aerodynamica is prima in orde. Windgeruis is minimaal en het brandstofverbruik gaat nauwelijks omhoog. Zeer tevreden over dit product.

Snel en volledig

De gewenste producten werden snel geleverd en zijn van een goede kwaliteit

Correcte en snelle levering tegen prima prijs

Keurig en betrouwbaar

Besteld en inderdaad de volgende werkdag bezorgd. Het is nogal een pakket, logisch, maar houdt daar rekening mee.

Snelle levering . Top product. Goede prijs

Goede service en snel geleverd

Goede klantenservice, scherpe prijzen en vriendelijke transporteur.

Voldoen aan belofte

De bestelling was mooi binnen de afgesproken tijd geleverd top

Goede ervaring!

Goede koopervaring, snelle service en uitstekende hulp

Na een zoektocht op diverse sites naar een dakkoffer bij Haprodakkoffers.nl beland. Ik kwam er niet helemaal uit, gebeld en binnen een minuut teruggebeld met advies welke dakkoffer voor mij het beste was. Prima advies, koffer besteld en dag later reeds geleverd.

Prettige service, mooi product, zeer snelle levering.

Na telefonisch contact, vriendelijk te woord gestaan en een goed advies gekregen. Hierna tot aanschaf overgegaan van een dakkoffer Hapro traxer 6.6 met bijpassende hapro dakdragers. Erg mooi product, veel ruimte, mooi materiaal en kleur, gebruiksvriendelijk. Snelle en keurige levering door eigen bezorgdienst. Echt top!

Goede producten, uitstekend service in NL.

Jammer dat u geen levering in EU hebt. Zo bestelde ik bij kennis in Nederland en pas dan naar BG via een andere koerier regelde.

Sint Brigidastraat 1 A19

6441 CR Brunssum