Juiste goede levering
Beste heer waaning, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het wederom door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black special Edition dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Makkelijk uitkiezen van de juiste dakkoffer, hele heldere uitleg en toegang tot beeldmateriaal, tekeningen en specificaties en vergelijk tussen verschillende boxen, goede prijs en perfecte thuisbezorging.
Beste heer Sowa, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het wederom door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ben niet zo technisch en had wat vragen. Kreeg snel reactie op mijn mailtjes en een goed advies voor aanschaf fietsendrager (hapro Atlas 2 Premium E-Bike) Inmiddels heb ik er een aangeschaft en mijn 1ste indruk is dat ik een goede aankoop heb gedaan. Montage ging -zelfs voor een niet-techneut- soepel.
Beste heer Nobel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het wederom door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2 Premium E-bike fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Het dakdragers zouden dinsdag ’s avonds bezorgd worden. Vroeg in de ochtend werden wij gebeld dat het niet zou gaan lukken. Foutje van hun kant ... balen .. wij wilden woensdags met vakantie. Direct terug gebeld en na overleg geregeld dat ze woensdag ochtend werden bezorgd. Prima service!!
Een mooie en uitstekende dakkoffer voor een goede prijs. Makkelijk te plaatsen op de dakdragers. Snelle levering doordat de dakkoffer hier wel op voorraad was.
Beste heer Mahieu, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het wederom door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Onlineshoppen zoals het hoort en een scherpe prijs
Beste heer Den Hertog, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het wederom door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goed, snel geleverd en niet duur
Beste heer Bontje, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het wederom door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Voorafgaand de aankoop is alle tijd voor telefonische vragen. Ook na bezorging (en betaling) staat het team klaar voor vragen. Iets duurder dan scherpste online prijs, maar dan praat je wel met de makers. Iets dat ik altijd wel wat waard vind. Maatwerk qua levering (adreswijzigingen, tijden, communicatie) is mogelijk dankzij eigen bezorgmedewerkers. De vakantie moet nog beginnen, maar mijn aankoop van de Softbox 570l. (1,5 kofferruimte extra, 1/8 opbergruimte t.o.v. harde koffer) i.c.m. de zachte Hapro kofferset, blijkt na wat voorbereidend pre-inpakwerk de ideale combinatie voor het hutje-mutje grote stadsgezin. Hoewel het zich nog moet bewijzen, lijkt dit een fantastische aankoop te worden.
Heb nu in totaal 3 producten bij haprodakkofers.nl besteld en elke keer ging het bestellen en levering zeer vlot. Dus prima service
Beste heer Weller, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het wederom door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ik was al een tijd opzoek naar een dakkoffer dat het beste past op mijn Volvo. Deze heb ik gevonden bij Hapro! Na overleg werd mij de Traxer 5.6 aanbevolen. Deze heb ik dan ook besteld. Goede prijs, goede service en snelle levertijd!
Beste heer Bloks, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Via de configurator snel kunnen bepalen welke drager ik voor mijn v60 nodig heb. Over de drager is goed nagedacht, uiteindelijk is de installatie goed gelukt, qua handleiding miste ik nog wel eea, met name hoe je het rubber van het T-profiel het beste kunt verwijderen om het T-stuk erin te kunnen schuiven. Kopstuk helemaal verwijderen waarna het rubber eruit gehaald kan worden. Verder top!
Beste heer de Munter, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Smal, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
zie boven
Beste heer de Visser, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas premium fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Op de dag van vertrek kwam ik erachter dat er een gat in mijn oude dakkoffer zat. Na veel rondbellen was Haprodakkoffers.nl de enige waar deze, met wat flexibiliteit, direct af te halen was. Top service!
Beste heer Van Waarden, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vlak voor vakantie de Hapro Traxer 8.6 aangeschaft. Door de uitstekende informatie op de website was ik er meteen van overtuigd dat dit een goede aankoop was. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de zending. Het is een prachtige dakkoffer en met name is het heel prettig dat hij aan beide zijden geopend kan worden. Er worden drie spanbandjes bij geleverd om de bagage te verankeren. De bevestigingsoogjes daarvoor zijn in de koffer al aanwezig. Het Premium-Fit systeem is subliem; binnen een minuut is de koffer veilig op het dak gemonteerd. De aerodynamica is prima in orde. Windgeruis is minimaal en het brandstofverbruik gaat nauwelijks omhoog. Zeer tevreden over dit product.
Beste heer Koken, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De gewenste producten werden snel geleverd en zijn van een goede kwaliteit
Beste heer Celen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer, Hapro Cronos Aero dakdrager en Hapro Roof bag tassen set. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Keurig en betrouwbaar
Beste heer de Weerdt, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Besteld en inderdaad de volgende werkdag bezorgd. Het is nogal een pakket, logisch, maar houdt daar rekening mee.
Beste heer Lintelo, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Originele beoordeling
Snelle levering . Top product. Goede prijs
Beste heer Van Driessche, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede klantenservice, scherpe prijzen en vriendelijke transporteur.
Beste heer Selder, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro Cronos Aero 1 dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De bestelling was mooi binnen de afgesproken tijd geleverd top
Beste heer Jan-Willem, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Goede ervaring!
Beste heer Veldhuis, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Na een zoektocht op diverse sites naar een dakkoffer bij Haprodakkoffers.nl beland. Ik kwam er niet helemaal uit, gebeld en binnen een minuut teruggebeld met advies welke dakkoffer voor mij het beste was. Prima advies, koffer besteld en dag later reeds geleverd.
Beste heer Schinkel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black special edition dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Na telefonisch contact, vriendelijk te woord gestaan en een goed advies gekregen. Hierna tot aanschaf overgegaan van een dakkoffer Hapro traxer 6.6 met bijpassende hapro dakdragers. Erg mooi product, veel ruimte, mooi materiaal en kleur, gebruiksvriendelijk. Snelle en keurige levering door eigen bezorgdienst. Echt top!
Beste heer Pleijhuis, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Jammer dat u geen levering in EU hebt. Zo bestelde ik bij kennis in Nederland en pas dan naar BG via een andere koerier regelde.
Beste mevrouw Manolova, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Wanneer u in een ander EU land dan Nederland woont dan kunt u uw bestelling plaatsen via onze webshop in dat betreffende land. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Roof bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum