Was zeer tevreden van het geleverde materiaal, alles klaar en duidelijk uitgelegd om te monteren.
Beste mevrouw Vantornhout, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Fietsendrager is erg goed en handig Bezorging prima, je kunt tijd kiezen en kiezen om pakket bijvoorbeeld in de tuin te laten zetten als je niet thuis bent. Dat kwam mij goed uit. Gebruiksaanwijzing om fietsendrager eerste keer te monteren zou iets duidelijker kunnen
Beste heer Bodegom, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Na een tweetal vragen die ik met de terugbel formulier had gesteld, kreeg ik de volgende dag meteen een reactie per telefoon . Savonds de dakkoffer besteld en aangegeven op de website dat wij graag op een specifiek tijdstip de dakkoffer geleverd zouden hebben. Dit word alles keurig met een transportbedrijf gedaan en binnen het overeengekomen tijdstip via de planning van het tansportbedrijf geleverd. Wij zijn erg tevreden.
Beste heer Bruil, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De persoon die ik belde om diverse dingen te vragen was heel kland vriendelijk en de terug bel optie werd de volgende dag meteen beantwoord ik was erg tevreden over de service. Grt J swart
Beste heer Swart, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black special Edition dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
We zijn erg blij met de dakkoffer. De bestelling en bezorging verliepen ook prima en de communicatie was goed.
Beste mevrouw Hermans, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ik heb een Hapro Traxer 8.6 aangeschaft. Dit is een stevige grote dakkoffer. Ongelooflijk wat je daar allemaal in krijgt!
Beste heer van de Walle, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Handige en zeer overzichtelijke site, snelle terugkoppeling via mail, mooie kwaliteit dakkoffer + toebehoren, deskundig advies en leverancier zeer betrouwbaar. Het is dat we nu heel het plaatje compleet hebben en hopen dat we er jaren mee vooruit kunnen. Maar we houden deze zeker in gedachten.
Beste mevrouw Taelman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer, Hapro Cronos dakdrager en de Hapro tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Fijne drager voor goede prijs en binnen een dag bezorgd. Monteren makkelijk en fiets staat stevig op dak.
Beste heer mevrouw Troost, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Giro fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
HIT gaf snel antwoord op vragen en hebben snel geleverd. Prima service.
Beste heer van der Blom, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 dakkoffer en Hapro dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede en zeer snelle service. helpdesk helpt je perfect bij de keuze van de juiste koffer
Beste heer vaan Driessche, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Levering was goed ook de persoon die het leverde draagt bij aan je vakantie gevoel zo leuk dat ie was en alles is netjes. De prijs ten opzichte van de concurrentie is gewoon super strak de goedkoopste. Hier moet je zijn
Beste heer Geeraerts Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Voor ons moet uw vakantie al beginnen bij het bestellen van uw dakkoffer, dat moet op zich al een feest zijn. Met betrekking tot de prijs, wij zijn altijd de goedkoopste! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Geen persoonlijk contact maar product is ideaal. Werd al zonder problemen gebruikt.
Beste heer Taelman Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering en een kwalitatief prima product.
Beste heer Assinck, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering. Goede prijs en je wordt goed op de hoogte gehouden mbt levering
Beste heer Durmuskaya, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede, overzichtelijke website met uitgebreide informatie. Makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd op dag naar keuze. Dakkoffer Carver 6.5 BriiliantBlack ziet er sjiek uit en is makkelijk in gebruik! Enige "nadeel" is dat er geen mogelijkheid is tot achteraf betalen. Dat had ik voor dit soort grote bedragen wel prettig gevonden.
Beste heer Woerden, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Bedankt ook voor uw aanbeveling, wij zullen de desbetreffende afdeling de mogelijkheden tot achteraf betalen laten onderzoeken. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black special Edition dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Vanderwaeren Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ik heb de Hapro fietsendrager voor 3 fietsen gekocht. Mooie drager en eenvoudig te monteren en op de fietsendrager te bevestigen.
Beste heer den Braber, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vandaag besteld en morgen geleverd helemaal waargemaakt! Keurige levering ook door de chauffeur, hielp zelfs even met hem in de achtertuin zetten!
Beste heer van Rossum, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prima. Duidelijke informatie, Goed product en zeer snelle levering.
Beste heer de Hullu, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Na duidelijke bestelprocedure en uitstekende levering op de aangegeven tijd, leek na het verwijderen van de transportdoos de dakkoffer licht beschadigd. Omdat het om een 'brilliant black' editie ging vond ik dit zonde, dus gelijk via contactformulier melding gemaakt van de 'schade'. Binnen 10 minuten werd ik teruggebeld door een zeer vriendelijke medewerker. Deze gaf aan dat er nog folie over de koffer zat. Ik had dit niet duidelijk gezien (het leek alsof dit alleen om de zijkanten heen zat). Na het verwijderen van de folie was de koffer daaronder zoals hij hoort te zijn: als nieuw!. Topservice van dit bedrijf. Hoe je aan een 'internetwinkel' een persoonlijke benadering kunt meegeven en glimlach op het gezicht van je klant! Nogmaals top!
Beste heer van Broek, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Daar krijgen wij dan weer een glimlach van op ons gezicht en daar doen wij het natuurlijk voor. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Erg goede ervaring, snelle levering en de laagste prijs. Mooie web-zijde
Beste mevrouw Van Vilsteren-talsma, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De fietsen drager is met iets vertraging door DPD geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Zeer stabiel in te stellen, hij is wel wat zwaar en fors, voor mijn vrouw maar past net achter in skoda Fabia. Ik heb een 29 inch mountainbike past perfect met een 28 inch mountainbike. En een 28 inch hybride zelfs de sturen zéér breed kunnen recht blijven. Het kantelen is zeer eenvoudig en onze klep kan echt open, heel erg makkelijk voor onderweg om iets achterin te kunnen pakken.
Beste heer Hellings, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Positief
Beste heer Steeksma, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering en snelle respons bij vragen. Top!
Beste heer Mermans, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Een Hapro Traxer 5.6 gekocht, super service en snel geleverd. Prachtige koffer, kan niet wachten om op vakantie te gaan!!
Beste heer de Roos, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum