Goed advies. Snelle reacties.

We hebben een goed advies gekregen over de voor onze auto geschikte dakkoffers. Reacties op mailtjes van onze kant kwamen snel. Levering was ook snel. Top!

Zeer goede service

Ben heel goed geholpen met het kiezen van de juiste dakkoffer en dakdragers

Prettig telefonisch contact, snelle levering, product echter slecht gespoten

Super service

Afspraken volledig nagekomen. Aardige bezorger. Top geregeld.

Ruime productkeuze, goed contact en snelle levering

Reeds eerder naar tevredenheid een dakkoffer besteld. Nu nieuwe dakdragers en een fietsendrager besteld. Ik had daar nog een vraag over en kreeg per e-mail snel een reactie. Geen verzendkosten en je kunt ook nog eens zelf aangeven op welke dag je het bezorgd wilt hebben.

Zeer snelle en correcte levering. Topproduct dat aan alle eisen voldoet.

Goede en snelle levering

Goede levering, goed verpakt en volgens afspraak.

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en een scherpe prijs

De bestelde dak dragers netjes geleverd gekregen Ben tevreden

Aanrader

Alles zeer goed geregeld. Bestelling geleverd op dag naar keuze. Zeer vriendelijk verkoper en behulpzaam bij kiezen van geschikte dakkoffer. Zeker aanrader.

Goede levering conform afspraak

Het product voldoet aan mijn verwachtingen.

Netjes en snel

Goed verpakt en een snelle levering

Snelle levering en goede service

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden per mail

Snelle levering, prima product van Harpo, bijgevoegde installatie instructies van matige kwaliteit,

Wat je mag verwachten van een webshop. Wel jammer dat de bezorger het pakket in de tuin neer heeft gezet. Ik ben blij dat het er nog stond toen ik thuis kwam.

zeer goed

Heb gisteren voor het eerst met een dakkoffer rond gereden voor een test, die viel reuze mee, auto oogde mooi, verbruik was slechts een fractie hoger, bleef goed zitten, maakte geen lawaai. Zeer goede ervaring. Wat mij een beetje zorgen maakte was het materiaal waaruit de koffer is gemaakt, zo dun maar zo stevig ik kan er alleen maar tevreden over zijn

Een oerdegelijke fietsendrager voor een redelijke prijs

Ik heb de drager gekocht op aanraden van een buurman. Hij had een technisch probleem en ging langs bij de fabriek. Naar eigen zeggen werd hij ontvangen als een vorst. Juist in dat soort situaties kom je er achter wat een fabrikant waard is. Top dus.

Zelfs in Belgie: vandaag besteld, morgen geleverd! Prima service!

Bestelling gedaan en volgende dag werden dakkoffer en drager bezorg. Alles keurig compleet. Gebruiksaanwijzingen zijn af en toe wat cryptisch en soms moet je goed kijken en lezen. Maar verder mooie materialen en ziet er goed en stevig uit.

Prima fietsendrager.

Prima fietsendrager voldoet aan de verwachting.

Nette service en tijdige levering

Goede duidelijke website, levering op tijd en volgens afspraak.

overzichtelijke, correcte en snelle levering

Het product voldeed volledig aan de verwachtingen

Goede en vlugge wijze om te bestellen.

Zeer korte levertermijn en zoals belooft.

Goede service, snelle levering, prima product, Alles tip top in ord

Goede service, snelle levering, prima product, alles tip top in orde.

problemen zijn altijd de bestel datum ging niet is toch netjes op gelost per telefoon.

• Personeel
  • Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

bezorging prima product nog geen ervaring mee, maar ziet er goed uit en prima handleiding erbij.

ga zo door

• Personeel