Pluspunten
Goede website, waarin alles over kwaliteit en garantie aan de orde komen.
Beste heer Van Der Veer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor het compliment over onze website en uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6. Anthracite dakkoffer en uw Hapro dakkoffer beschermhoes. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Berkhof, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Rider 5.4 anthracite dakkoffer en de Hapro dakkoffer lift. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Quartier, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 silvergrey dakkoffer en de Hapro Cronos 3.0 aluminium dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
duidelijke website, redelijk goede prijs en snelle levering
Verbeterpuntengebruiksaanwijzing dakrail is niet eenvoudig. uiteindelijk best nog wat werk.
Beste heer Engels, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Mocht de gebruiksaanwijzing van de dakdrager niet duidelijk zijn, dan staan er op onze site ook nog montage filmpjes. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 Anthracite dakkoffer, de Hapro Cronos 3.0 aluminium dakdragers en de dakkofferlift. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Niet opdringerig, ongevraagd advies (positief omtrent keuze Roofbox). Chauffeur was er op afgesproken tijd venster. Mooie site niet te veel, of drukke kleuren straalt betrouwbaar uit.
VerbeterpuntenKan altijd beter, denk altijd in oplossingen nooit in problemen, ik zie als ik jullie site zie genoeg verkoop ideeën. Succes.
Beste heer van Mourik, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 Anthracite dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Gewoon goed!
Beste meneer Soldan, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw zeer positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 silvergrey dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Beste prijs, snel en volgens afspraak!
Beste heer Quist, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw zeer positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Betrouwbaar en snel. Zeer tevreden over de levering. Volgende keer weer.
Beste heer Toele, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos 3.0 aluminium dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
prima prijsstelling concurrerend, snelle levering , alles volgens verwachting ben tevreden.
Verbeterpuntengeen
Beste heer Breemer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Premium E-bike fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Duidelijke informatie in de webshop. Correcte, snelle levering.
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste heer Creusen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, Premium E-bike fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste mevrouw Riddering, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Rider 4.4 dakkoffer en Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Communicatie ivm levering was niet correct doorgekomen. Vrachtwagen stond aan de deur en er was nog geen datum voor levering door gegeven.
Beste heer Van Sande, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling! U heeft gekozen voor snelle levering/levering de volgende werkdag. Dat betekent dat uw bestelling de volgende werkdag geleverd wordt, ook in België. Kiest u voor levering op een gewenste aflevering dan heeft u de mogelijkheid een gewenste dag aan te geven. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Franken, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goede directe commmunicatie en snelle levering. Nazorg ook goed. Er wordt binnen korte tijd contact opgenomen als je vragen hebt.
VerbeterpuntenSuggestie is om een how-to filmpje te maken op Youtube. De bijgeleverde handleiding roept vraagtekens op. Daarom nam ik contact op om te vragen waarom je een palletje moest verwijderen en in het handschoenenkastje moest leggen. Het zou mooi zijn als je bij het afstellen de montagepunten vast zou kunnen zetten, zodat ze niet steeds heen weer glijden op de aluminium geleider. Dan kun je iedere keer direct de dakdragers op je auto monteren.
Beste heer Bakker, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten, positieve beoordeling en aanbevelingen. Van de producten zijn reeds you tube filmpjes gemaakt, deze staan op onze site. Wanneer er onduidelijkheden zijn dan staat ons deskundig team altijd klaar om alle vragen te beantwoorden. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos Aero 1 aluminium dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste mevrouw Triaen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle levering. Goeie prijs. Vriendelijke klantenservice.
VerbeterpuntenDakkoffer zat los in een kartonnen doos. Tijdens transport had hij eventueel kunnen beschadigen indien de transporteur er niet voorzichtig mee om zou zijn gegaan. Koffer vastzetten in de doos met piepschuim lijkt me beter.
Beste heer Voss, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling! Bedankt voor uw feedback met betrekking tot de verpakking. De dakkoffer is vrijwel even groot als de doos zodat deze niet kan schuiven en is extra met plastic verpakt zodat deze niet kan beschadigen. Daarnaast hebben wij een speciale transporteur die gespecialiseerd is in het vervoeren van dit soort producten. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Zenith 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Duidelijke webshop die voor mijn audi a4 avant met de module meteen de juiste dankdragers aanbeveel van twee merken en daar heb ik een keuze uit gemaakt en meteen besteld. Levering was goed en snel!
Beste heer Foo, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Soepele bestelling en aflevering. Zorgvuldige verpakking
Beste heer Adriaansen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Softbox en Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goede informatie. Prijs kwaliteit is goed
Beste heer Lammers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, 13 polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
15 jaar geleden had ik een Hapro Carver 8.4 bij de winkel Makro gekocht. Ik ben altijd zeer tevreden er van geweest. Nu natuurlijk heb een nieuw Hapro koffer gekocht. Dit aankoop heb ik het langs de website gedaan. Alles is zeer vlot gebeuren. Proficiaat Hapro.
Beste heer Kok, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black special edition. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
Verbeterpuntenhandleiding van de Atlas 3 zeer onduidelijk
Beste heer Pijlijser Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten, positieve beoordeling en aanbeveling! Een handleiding is helaas altijd vrij beknopt/beperkt. Om het makkelijker te maken hebben wij extra montagevideo's gemaakt die u helpen bij het monteren van de Hapro Atlas fietsdrager. Zie onderstaand de link: https://www.haprodakkoffers.nl/nl/.haprodakkoffers.nl/nl/hapro-fietsdrager-atlas-productfilm.html Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team
Pluspunten
Goede service gekregen en supervriendelijke mensen
Beste heer de Maertelaere Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer, Hapro Cronos dakdrager en Hapro tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Jullie vervoerder is ronduit slecht met communiceren. Ik ontving een mail met daarin wanneer ze langs zouden komen. Dat bleek grotendeels na kantooruren te zijn. Als je het pakket op een zakelijk adres laat bezorgen is dat niet handig. Dus ik gelijk gemaild dat ze na 17uur hier niet langs hoeven te komen... geen reactie op mijn mail. Daarna ontving ik nog 2x eenzelfde mail, steeds weer netjes een reactie van mij hierop. Steeds geen reactie. Erg slecht ! Uiteindelijk is het goed gekomen en is het pakket alsnog afgeleverd (door overwerk hier) maar ik moest mijn ervaring toch even kwijt.
Beste heer Sluiter, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling en feedback. Uiteraard betreuren wij het ten zeerste dat u niet tevreden bent over de communicatie van onze transporteur. Wij willen u ook altijd vragen om extra verzoeken omtrent leveringen met onze klantenservice te communiceren. Wij kunnen eenvoudig en snel met onze transporteur afspraken maken zoals u dat wenst. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Softbox. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Alles netjes geleverd, als aangegeven op de site
Beste heer Kloppenburg, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Softbox. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goede webshop met duidelijke informatie over de dakkoffer. Dakkkoffer zelf is ook top!
VerbeterpuntenIk had enige moeite om de dakkoffer de eerste keer open te krijgen. De gebruiksaanwijzing zit binnenin. Je moet even weten hoe je hem openklapt, dat kost wat moeite en in het begin ben je bang iets te forceren. Wellicht handig om onder de plastic verpakking een aanwijzing op te nemen.
Beste heer Korpel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten, positieve beoordeling en aanbeveling! Dat is zeer zeker een goed idee, wij kunnen ons voorstellen dat de eerste keer even lastig is. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum