Pluspunten
Wat een goede service. Uitstekende telefonische uitleg en aftersales. Dat maak je niet vaak meer meer en dat zelfs rond de kerstdagen. Beloftes worden ook waar gemaakt ...
Beste heer Rijken, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 dakkoffer en Hapro Cronos dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer de Haan, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste mevrouw de Backer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
top
Verbeterpuntengeen
Beste heer Ceelen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer de Jong, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Laven, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer De Keyser, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Stipheid van levering Prijs
Beste heer Lommelen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Ze doe eenvoudig wat ze beloven; snel en goed.
Beste heer Jakobsen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Henz, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Artois, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cruiser 10.8 dakkoffer en Hapro Roofbox Bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Deskundige helpdesk met veel productkennis én de bereidheid om net dat beetje extra te doen om klanten te helpen. Bstelling werd keurig op tijd bezorgd.
Beste heer Melsen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Cronos Aero 3 dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie
Beste heer de Boer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle en correcte levering tegen een scherpe prijs !
Beste heer Hostyn, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Duidelijke site, goede communicatie en komen de afspraken na. Prima levering.
Beste heer van Berkel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro beschermhoes. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle en goede levering
Beste heer Vet, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro beschermhoes. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goede prijs, levering op aanvraag of de volgende werkdag, goed product. Er was lipje van een afdekdop van de dakdragers die afgebroken was. Toen ik dit gemeld had, kreeg ik per omgaande een nieuwe toegestuurd!
VerbeterpuntenGeen.
Beste heer de Korte, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Voor, tijdens en na uw aankoop staan wij voor u klaar. Dus mocht er iets mis zijn dan zijn wij er natuurlijk ook voor u. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro Cronos dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Koning, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 dakkoffer en Hapro dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen
Beste heer Bil, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant black dakkoffer en Hapro beschermhoes. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste mevrouw Verbist, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2, premium E-bike fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Deze week een Hapro Traxer 6.6 dakkoffer besteld en keurig conform afspraak geleverd gekregen. Helaas was de koffer beschadigd bij levering hetgeen overigens niet de fout van Hapro was maar van de transporteur (er was een zwaar object opgevallen). Ik heb direct contact opgenomen met Hapro en kreeg het volledige begrip in deze vervelende situatie en erna nog een excuus mail. Erg netjes! De volgende ochtend is er direct een nieuwe koffer geleverd en deze bevalt bijzonder goed. Mooi product in een prima kwaliteit met een scherpe prijs. De service en nazorg van Hapro is geweldig en ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
VerbeterpuntenGeen!
Beste heer Brandsma, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Voor ons geheel vanzelfsprekend, maar wij vinden het natuurlijk leuk te vernemen dat onze after sales service zo gewaardeerd wordt. Wij zijn blij dat wij ons hierin kunnen onderscheiden. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle levering, kennis van zaken. IK had de verkeerde koffer besteld en binnen en paar minuten met het bedrijf gebeld te hebben was alles geregeld, de juiste koffer werd met spoed geleverd, geld werd dezelfde dag nog retour gestort. Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aannemen.
Beste heer van Veldhuizen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goede telefonische hulp bij keuze. Snelle levering en topproduct!
Beste heer Vedder, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Duidelijke site met goede beschrijving van product. Snelle levering.
Beste heer Timmermans, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van Schaik, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos Aero dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum