Pluspunten
Na aankoop en levering van een dakkoffer erachter gekomen dat de afstand van de bevestiging ervan niet op mijn dakdragers paste. Ik wilde de dakkoffer retourneren, maar Haprodakkoffers is met een passende oplossing gekomen (andere bevestiging (Hapro T-adapter)) waardoor ik de dakkoffer nu gewoon kan gebruiken. Een erg nette service. Door deze positieve ervaring ook nog een tassenset aangeschaft. Al met al een zeer goede service en een prettige ervaring.
VerbeterpuntenVerbeterpunt wat ik kan bedenken is dat ze soms wat moeilijker (telefonisch) te bereiken zijn. Al wordt je, als je je tel.nr achterlaat, wel netjes terug gebeld. Verder is gisteren DPD langs geweest om de tassenset af te leveren. Aangezien wij niet thuis waren is deze levering nu in het centrum van Schiedam bij een ophaallocatie afgeleverd. Dit vind ik persoonlijk niet handig. Afleveren bij bijv. buren is dan handiger. Is meer een "service" van DPD, waarvan ik denk dat andere koeriers dat beter doen.
Beste heer de Swart, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. In verband met de enorme drukte zijn de telefoonlijnen hier wel eens overbezet, maar wij bellen iedereen binnen 10 minuten terug. Met betrekking tot DPP, u ontvangt van DPD de avond voor levering een mail met tijdsindicatie. Deze is tot binnen 1 uur nauwkeurig. Wanneer u niet thuis bent proberen ze het bij de buren af te geven. Wanneer dat niet mogelijk is gaat het naar de dichtstbijzijnde afhaal locatie. Dat is gebruikelijk bij alle koeriers. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Met vriendelijke groet, Uw HIT team
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenBij de accessoires later een hoes besteld. Deze staat op jullie site onder het hoofdje XL tekstueel in plaats van een XL maat als een L maat vermeld. Dit moet toch XL maat zijn?
Beste heer van den Berge, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Bedankt voor uw aanbeveling. Wij hebben onze marketing afdeling de opdracht gegeven dit tekstueel foutje gelijk aan te passen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro beschermhoes . Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Zeer te spreken over de geleverde dakdrager Hapro Automaxi/Mont Blanc 5122. Bij de levering was één bevestiging schroef te kort geleverd. Even gebeld met de webshop en twee dagen later had ik de schroef in huis. Zeer tevreden dus.
VerbeterpuntenHandleiding is niet voor alle automerken afgestemd. Idee om deze op de website op te nemen? Na telefonisch contact dat mijn auto (VW Passat) niet op de handleiding stond vermeld, heeft HIT Roofboxshop team dit direct aangepast! Top!
Beste heer Klut, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Automaxi/Mont Blanc dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Klantvriendelijk en uitstekende service.
VerbeterpuntenTransport aflevertijdstip link.
Beste heer van der Hert, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Vriendelijke mensen, goede uitleg, zeer toegankelijk!
Beste heer Seffine, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Bartelse, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Weten waar ze over praten, geven duidelijke informatie
Beste heer de Bruin, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 dakkoffer en Hapro Cronos dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
de toegezegde mail voor een levertijdstip is niet ontvangen. Dit betekende een hele dag moeten wachten op de levering. Gelukkig kwam de bezorging smorgens.
Beste heer Lieshout, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Wij kunnen zien dat de mail van het aflevertijdstip wel naar u verstuurd is. Waarschijnlijk is die bij u in de map ongewenst of spam terecht gekomen. Ook kunt u zoals aangegeven in de orderbevestiging de avond voor levering zelf op www.aflevertijdstip.nl zien hoe laat uw bestelling geleverd wordt. Daarnaast kunt u ons team altijd telefonisch of per mail contacteren om na te vragen hoe laat uw bestelling geleverd wordt. Dus het is zeer zeker niet nodig om een hele dag te wachten. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren.
Pluspunten
Zeer brede kennis over het product en erg vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Beste heer Brink Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Zenith 6.6 dakkoffer en Hapro tassenset. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle levering.
Beste heer Bakkum, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van Geest, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
we konden niet zoals aangegeven om 21.30 zien hoe laat de levering de volgende dag zo komen. Ik zag nu 's ochtends in mijn mail dat de levering al had kunnen plaatsvinden (een uur voor 7:30). Dit kan beter... Verder is de relatie tot de leverancier Hapro niet heel duidelijk. Er wordt m.i. teveel gesuggereerd dat jullie het online platform zijn door de naam en de vindbaarheid op internet. Je hebt dan even het idee dat je "genept" wordt als je aan het betalen bent en naar een onbekende naam gaat betalen. Gelukkig is alles goed gekomen hoor.
Beste heer Bruijn, Wij willen u bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Onze excuses voor het ongemak dat u de mail van onze transporteur pas om 23.00 uur ipv 21.30 uur ontvangen heeft. Onze transporteur is overgegaan naar een nieuw systeem waardoor de afdeling planning op die dag pas later klaar was met plannen van de routes. Met betrekking tot het online platform, HIT Roofboxshop is de officiële en exclusieve Hapro online webwinkel, wij kunnen dan ook niet volgen waarom u het gevoel heeft dat u genept wordt. Ook bij de betaling betaald u via onze payment provider Docdata payments direct aan HIT Roofboxshop. Uiteraard hoefde u niet bang te zijn dat alles goed zou komen, dat blijkt wel uit de 915 reviews.
Beste mevrouw Kamerling, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsendrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Spoelstra, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Terugbellen door klantenservice duurde lang (volgende dag pas), kan dus beter
Beste heer Vervaeck, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Onze excuses voor de vertraging in het terugbellen. Wij bellen altijd binnen 2 uur onze klanten terug. Echter vorige week hadden wij een grote internationale beurs waardoor wij één dag onderbezetting hadden op onze klantenservice en daardoor onze belofte van 2 uur helaas niet konden waarmaken. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Neven, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2 premium E-bike fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Ik heb dan maar één bestelling gedaan. Maar dit ging geheel vlekkeloos. Eenvoudig, snel en goed.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Beste heer Kamper, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Moraal, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Verheijen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van de Wetering, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Bestelling op vrijdag, maandag werd de dakkoffer keurig geleverd. Goed op de hoogte gehouden door de koerier over het tijdstip van bezorging op de eerstvolgende werkdag.
Beste heer Pluk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Correcte en snelle levering; prima!
Beste heer Ballegeer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van Vucht, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Thoen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Bereikbaarheid klantenservice in het weekend.
Beste heer Rovers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer en Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum