Pluspunten
Snelle goede levering, en een puur nederlands bedrijf en product!
Beste heer Tempel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Vervecken, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Strijbol, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
De manier van werken ivm levertijd waarbij je zelf kan kiezen wanneer er geleverd wordt is fantastisch !! Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen :-)
Beste mevrouw Declerck, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer en Hapro Cronos dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Ik heb telefonisch contact gehad, zeer accuraat en direct inzichtelijk welke bestelling ik een vraag over had. Duidelijk antwoord.
VerbeterpuntenGeen. Echt goede service
Beste mevrouw van der Schaaf, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer en Hapro Cronos dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Kempers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
erg vriendelijk en bekwaam geholpen. Snelle levering netjes in een doos en in plastic verpakt. allerlaagste prijs
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw Mulder, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle service, Levering zelfs mogelijk op ander andres, super geregeld . Mooie kwaliteit!!
Beste mevrouw Simons, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Bestelling gedaan en we konden kiezen wanneer er geleverd zou worden-heel flex. Kon ook al snel, maar we kozen ervoor het enkele dagen later te laten leveren. Avond tevoren een duidelijke email met bezorginformatie in tijdvak van 3 uur. Iets voor het midden van dit tijdvak was de bezorger er, prima! Product was stevig verpakt, en men zette het (groot pakket) op verzoek netjes binnen. Alles prima geregeld dus!
Beste heer Holweg, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Had zelf een verkeerd produkt besteld,na telefonisch overleg geen probleem voor omruiling.
Beste heer Wouters, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snel, goeie service, een goeie prijs
Beste heer Kruithof, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van Kleef, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Beste heer van Hove, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Fien, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Brummel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle levering
Verbeterpuntennvt
Beste heer Kraanen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Kloetl, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Viel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Janssen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Muusse, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Probox dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Hoek, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer en Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Haesenne, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Weideman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Bestellingen die wij ontvangen op zaterdag en zondag worden op dinsdag uitgeleverd. Dit wordt ook aangegeven op onze site en in de orderbevestiging. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Voldeed volledig aan de verwachting
Verbeterpuntennvt
Beste heer van der Wilt Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Scherpste prijs voor zelfde kwaliteit Duidelijke beschrijving
VerbeterpuntenBeloofde next day delivery klopte niet.
Beste heer Bos, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Bestellingen die wij ontvangen op zaterdag en zondag worden op dinsdag uitgeleverd. Dit wordt ook aangegeven op onze site en in de orderbevestiging. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum