Beste heer Willekens, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Geerdes, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle reacties op e-mails en en zelfs een andere afspraak kunnen maken, top!
Beste heer Noordhuis, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Zenith dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van Erk,, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Franssens, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Lowagie, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle service duidelijke website prijs- kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Beste heer Loockx, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Spaanderman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Zeer goede service, zeer klantvriendelijk, zelf kiezen wanneer en waar het afgeleverd wordt en een scherpe prijs. Zoek je een Hapro dakkoffer, koop die dan hier!
Beste heer Standaart, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer en Hapro dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat ook na uw aankoop graag voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Geplande aankomsttijd leverancier werd niet op de website aangegeven.
Beste heer Ter Harmsel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw aanbeveling en positieve beoordeling. De aflevertijden moeten altijd de avond voor levering om 21.30 uur op de site van onze transporteur vermeld staan. Indien de tijd van uw levering niet vermeld stond dan had u ons altijd telefonisch of per mail kunnen contacteren. Wij kunnen de tijd dan voor u achterhalen en navraag doen waarom de tijd van levering van uw bestelling niet vermeld staat. Onze excuses voor het ongemak. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren. Uw HIT Roofboxshop team
Beste heer Eggink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Vlotte en correcte afhandeling,voor herhaling vatbaar!
Beste heer Kegels, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Want wij staan ook na uw aankoop voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
snelle beantwoording van mijn vragen. net als de levering. goed geregeld
Beste heer van Hoof, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer en dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Want wij staan ook na uw aankoop voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Tijd tussen bestelling en levering is top. DE website is ook duidelijk.
Beste heer van Roey, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Precies wat je verwacht van een online aankoop. Helemaal top!
Beste heer Vervaart, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Als je wilt betalen met je zakelijke creditcard, dan wordt je er uit gegooid, omdat zakelijk betalen geen e-code nodig heeft, (alleen pincode) dus jullie programma werkt niet in combinatie met zakelijke creditcards.
Beste heer van Lien, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Voor een zakelijke creditcard is altijd een 3d secure code vereist, dit heeft te maken met uw eigen veiligheid. Wanneer uw creditcard gestolen zou worden kan er door deze beveiligingscode geen misbruik gemaakt worden. U bent overigens verplicht deze code in te stellen anders bent u zelf aansprakelijk en vergoed de bank u niets. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Geyskens, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Zenith dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Eerste aankoop maar zeer tevreden, geen verbeterpunten. Transporteur leverde conform afspraak thuis af.
Verbeterpuntennvt
Beste heer Top, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Correct en eerlijk!
Beste heer Verschaeren, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Correct en eerlijkheid, dat is voor ons de basis voor het mogen zaken doen met onze klanten. Wij zijn blij dat dit ook zo gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Duidelijke en volledige website. Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenAangeven wat de sterke punten zijn bv waarom is Thule zo veel duurder? Is dit puur kwaliteit of branding?
Beste heer Zwijnenberg, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten, aanbeveling en positieve beoordeling. De kwaliteit van onze Hapro dakkoffers is zeer zeker gelijk of misschien wel beter dan de Thule dakkoffers. Dat wijzen onafhankelijke tests ook uit. Wij willen onze klanten een kwalitatief product bieden tegen een gunstige prijs. Waarom Thule zo veel duurder is kunnen wij u helaas niet verklaren. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer en Hapro Cronos dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar.
Pluspunten
De beoordeling zegt genoeg. Top!
Beste heer Janssen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel gebruiksgemak en plezier met uw Hapro Traxer dankoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle levering. Niet de goedkoopste maar verhouding kwaliteit dienstverlening en prijs is in orde.
Beste heer ter Veld, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Uiteraard zijn er altijd goedkopere B merken, maar die bieden inderdaad niet de kwaliteit, gebruiksgemakken en service die onze Hapro dakkoffers en wij u bieden. Voor onze Hapro producten bieden wij altijd de beste prijs garantie. Wij wensen u veel gebruiksgemak en plezier met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van Uden, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Bartels, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Mimpen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum