Pluspunten
Er werd gelijk telefonisch contact opgenomen met ons nadat bleek dat de transporteur niet op de afgesproken dag kon leveren. Keurig.
Beste heer de Graaf, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Onze excuses voor het ongemak voor de levering binnen twee dagen in plaats van één dag. Helaas had onze transporteur inderdaad een foutje gemaakt. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren.Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Tijdige en nette communicatie i.v.m. latere levering. De afspraken zeer correct nagekomen. Zeer klant gericht. Heeft bij mij een goede indruk achter gelaten.
Beste heer Bezemer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Aangezien onze OP=OP actie van de Hapro Zenith Silver carbon iets te hard ging konden wij uw bestelling niet leveren. Om u en onze andere klanten niet teleur te stellen hebben wij een extra productie run gedraaid van deze kleur variant die uit het assortiment gaat en waarvan de voorraad op was. Vandaar dat het iets langer duurde, maar gelukkig wel op tijd voor uw vakantie. Nogmaals bedankt voor uw begrip en wij wensen u veel plezier en gebruiskgemak met de Hapro Zenit Silver Carbon dakkoffer. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Met Zo'n groot pakket snap ik dat een koerier wordt ingeschakeld. De koerier had een mooi volgsysteem online waarbij je een datum kon kiezen. Dat er vervolgens een dag van te voren een bericht komt in welk tijdslot het pakket bezorgt wordt snap ik maar fijn is het niet. Door waarschuwing v koerier dat er extra kosten komen als we niet thuis zijn heb ik de buren als back-up ingeschakeld. Ik snap H door de afwijkende maat maar webwinkels als Bol en Coolblue doen dit beter.
Beste mevrouw van der Meer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Levering binnen één werkdag, levering op een gewenste afleverdag, een ander afleveradres kunnen opgeven, een tijdsindicatie van 3 uurtjes de avond voor levering en een chauffeur die u van tevoren belt. Wat wij als service bieden is toch uniek voor dit soort grote pakketten,hetgeen u over spreekt bij onze collega's zijn kleinere pakketten met een geheel ander transport en kostenaspect. Aan dit soort leveringen, pakketten van 2.15m en 1.00m breed zijn hoge kosten verbonden, kosten die wij voor onze rekening nemen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Uw HIT Roofboxshop team
Pluspunten
Perfecte en oprechte service, hier is de klant nog echt belangrijk
VerbeterpuntenGeen
Beste heer Waller, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en uw positieve beoordeling, Onze klanten zijn het aller belangrijkste en daar doen wij alles voor. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Contact gehad over snelle levering, goed op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenGeen
Beste heer Loeffen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Contact gehad over snelle levering, goed op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
levering en product tot volle tevredenheid
Beste heer van Hilst, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Kappel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste mevrouw van Dijnen Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Dangeromd, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Lossen probleem snel op. Fijne communicatie met de medewerker.
Beste heer Kneppers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Voor ons geheel vanzelfsprekend, wanneer men kan verkopen moet men ook snel problemen oplossen als die er zijn. wij zullen de desbetreffende medewerker de complimenten over de fijne communicatie doorgeven. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Levering conform afspraak binnen 2 dagen
Beste heer Werkman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Alles kan zelfs binnen één werkdag geleverd worden wanneer u voor 19.00 uur had besteld. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van Mourik, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Helaas miste we 1 bout om de verlichting vast te zetten
VerbeterpuntenPakketten compleet versturen
Beste heer de Boer, Wij willen u bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. In navolging van ons plezierig telefonisch onderhoud van zojuist willen wij u nogmaals onze excuses aanbieden voor de niet complete levering, Wij zijn blij te vernemen dat u het inmiddels zelf heeft opgelost, maar dat had niet gehoeven. Mocht u nog gebruik willen maken van ons aanbod dan kunnen wij altijd alsnog één bout nasturen. Wij zullen er zorg voor dragen dat er in productie zorgvuldiger mee wordt omgegaan. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goede informatie over het product en een super snelle levering waarbij de aflevertijd van te voren werd medegedeeld. Prima dus.
Verbeterpuntengeen
Beste heer Versteeg, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsendrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer de Jong, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Spijkers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdrager.nl
Beste heer van der Zee, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snelle levering. Komen afspraken na
VerbeterpuntenHarpo Traver 6.6 Een goede ruime dak koffer
Beste heer Thijsse, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Het nakomen van afspraken is in onze ogen de basis, waar maken hetgeen je belooft. U heeft bij de verbeterpunten aangegeven Hapro Traxer 6.6 een goede ruime dakkoffer, wij nemen aan dat dit ook een pluspunt is, want dat is de Hapro Traxer dakkoffer. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Goed prijs, heldere site.
VerbeterpuntenCommunicatie over de levertijd.
Beste mevrouw Gritter, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Duidelijkheid en eerlijkheid zijn belangrijke aspecten binnen ons bedrijf. Wat wij beloven maken wij ook waar. Wij vinden het dan ook jammer dat er bij u verwarring was omtrent de aflevering van uw bestelling. Op ons site is duidelijk te lezen dat bestellingen voor 19.00 uur besteld de volgende werkdag worden geleverd. Dit wordt ook in de bestelprocedure voordat u definitief besteld en in de orderbevestiging die u ontvangt na uw bestelling aangegeven. Ook staat er een leverschema op onze site. Vrijdag voor 19.00 uur besteld is maandag geleverd.
Beste heer Heijkers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Gerrits, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro product. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Pluspunten
Snel antwoord op een email. snelle verzending komt de gemaakte afspraken na zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Beste heer Lanting, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Migchelsen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer van den Brink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum