Beste heer Roelvink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Koers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier met uw Hapro fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Ouwejan, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier met uw Hapro fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Er wordt gewoon gedaan wat ze zeggen. Je koopt, je krijgt een bevestiging en een mail dat het geleverd gaat worden. Op de dag van aflevering krijg je een mail door de vervoerder in welke tijdsspanne er geleverd wordt. Gewoon niets op asn te merken.
Beste heer van Eyk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Wij doen wat wij beloven en dat is in ons bedrijf de basis. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Een zeer goede persoonlijke benadering waarbij fijne service wordt verleend.
Beste heer Kooijman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling, Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer van der Aalst, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling, Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Gevaert, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling, Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste mevrouw van Eerde, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling, Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Service
Beste heer Roos, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Service is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie, wij zijn blij dat u dit ook zo positief ervaren heeft. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
- snelle levering - goede service
Beste heer Klerkx, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
zeer snelle reactie op emails
Beste heer Ras, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd en snel voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Duivesteijn, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Prima prijs
VerbeterpuntenNakomen afleverafspraak datum + tijd. Leveringtijd zou sneller kunnen.
Beste heer Teriele, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Met betrekking tot uw aangegeven verbeterpunt,wanneer u kiest voor snelle levering dan wordt uw bestelling altijd de volgende werkdag geleverd. Wanner u kiest voor levering op afspraak, zoals u heeft gedaan, dan ontvangt u s'avonds een mail van onze transporteur met een digitale kalender om uw afspraak in te plannen. Het is dan niet meer mogelijk om de volgende dag aan te geven, maar uiteraard wel de eerstvolgende dag erna. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdarger. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren.
Pluspunten
Super tevreden, hele goede uitleg/advies, niets was teveel. Alle afspraken nagekomen. In 1 woord geweldig. Tom Gorissen, bedankt!!
VerbeterpuntenGa zo door.
Beste mevrouw Breuer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en uw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf en over Tom Gorissen. Wij gaan zeker zo door, want tevreden klanten en complimenten hebben wij heel erg graag. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Tot slot willen wij u laten weten dat wij altijd voor u klaar staan, dus mocht u nog vragen of advies willen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Oomens, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, zelfs naar Belgie
Beste heer Abbeel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Na informatie te hebben aangevraagd, zijn we direct die zelfde dag nog gebeld door een medewerker die ons keurig en correct advies heeft gegeven. De website is heel informatief en volledig en het bestellen van een product gaat erg makkelijk. Prijs kwaliteit is heel goed.
Beste mevrouw van Rijen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Alles waar wij voor staan heeft u benoemd, dus daar kunnen wij niks aan toevoegen. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Henrard, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Haan, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
prima communicatie, betrouwbaar en correcte levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste heer Merrebach, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Stockman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer en dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Nijboer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Segboer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer Wolfhagen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Mocht u vragen hebben dan staat ons team van specialisten altijd voor u klaar. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met de prachtige en kwalitatieve Hapro Atlas E-bike premium fietsdragers. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Beste heer van Gils, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum