Beste heer Scheenhorn, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
goede aanbieding
Beste heer Kop, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Standaard scherpe prijzen, goede aanbiedingen, top kwaliteit en goede service, dan bent u bij Hapro aan het goede adres. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Overzichtelijke website met productomschrijving. Beste prijs na vergelijk. Snelle levering
Beste heer Ooms, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. Hebben wij helemaal niks aan toe te voegen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakdragers. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
Supersnel geleverd. En dat voor zo'n groot pakket!
Beste heer de Graaf, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten en positieve beoordeling. U heeft helemaal gelijk, snel zijn we zeer zeker en het is zeer zeker niet eenvoudig zo'n groot pakket te leveren. De gewone pakketdienst neemt onze grote pakketten helaas niet mee, dus speciale transportdienst is vereist. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl
Pluspunten
eerlijke en duidelijke productomschrijving,snelle levertijd en keurig afgeleverd. mijn compliment.
Beste heer van den Berg, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn belangrijke aspecten binnen ons bedrijf. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met de Hapro Traxer dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team
Pluspunten
goede telefonische informatie en advies, snelle service !
Beste mevrouw Breukink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling en complimenten. Met betrekking tot het advies, graag gedaan, daar zijn we voor. Wij vinden het belangrijk dat u de dakkoffer kiest die bij uw wensen en behoeften aansluit. Op basis daarvan geven wij u een advies en aanvullende informatie. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren.Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team
Pluspunten
Het gehele aankoop traject is snel en probleemloos verlopen. Top!!!
VerbeterpuntenGeen
Beste heer de Smit, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat ook na uw aankoop altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team
Beste heer Slaghekke, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team
Beste heer Bovens, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team
Pluspunten
levering netjes volgens afspraak en goede kwaliteit
Beste heer Wiezer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team
Pluspunten
Fijne webwinkel met overzichtelijk en snel besteltraject Snelle levering met op dag van levering ca. half uur vooraf telefonisch contact met bezorger.
VerbeterpuntenIk kon helaas niet het accessoire bestellen wat ik ook nodig had, nl de T-slot adapter set
Beste heer van der Giessen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten. Erg leuk om te horen. Echter willen wij u nog meer bedanken voor uw aangegeven verbeter punt. Wij hebben een speciale site voor onderdelen, namelijk www.haproserviceonderdelen.nl maar blijkbaar is dit niet goed te vinden op onze site. Wij zullen hier gelijk mee aan de slag gaan. Kunnen wij u nog helpen met het T-slot adapter set? Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Daarnaast willen wij u laten weten dat ons team altijd voor u klaar staat. Uw HIT Roofboxshop team
Beste heer van Deutekom, Hartelijk dank voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw aankoop. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw HIT Roofboxshop team
Pluspunten
Alles naar wens verlopen.
Pluspunten
Alle afspraken nagekomen
VerbeterpuntenAlleen jammer dat ik toch nog moet bijbetalen voor bevestigingsmaterialen voor de dakkoffer ondanks het feit dat de Audi dak dragers tot de 2% van de markt behoren waar de originele bevestigingsmaterialen niet voor passen. Misschien dit op de site te vermelden.
Pluspunten
Zee snelle levering
Pluspunten
Er ontbrak een (niet essentieel) onderdeel in eerste instantie en dit is snel na-gezonden zoals toegezegd. Een goede service (nazorg) dus. Zoals vaker gezegd, kwaliteit is niet alleen produktkwaliteit maar zeker ook, en misschien wel nog meer, hoe met klachten wordt omgegaan. Wat dat betreft scoort Haprodakkoffers.nl dus zeer goed.
VerbeterpuntenN.v.t.
Sint Brigidastraat 1 A19