Pluspunten
Super snelle en nette aflevering van de bestelling. Tijdens het plaatsen van de koffer op onze dakdragers, bleken de klemmen niet helemaal rond onze dragers te klemmen. Foto's van de situatie gemaild en binnen een uur een telefonische reactie van Hapro! Goed advies gekregen. Levering=Super, Communicatie=Super, Nazorg=Super! Zeer betrouwbaar bedrijf, die ook na bestelling klaar staat voor hun klanten!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Er wordt snel gereageerd bij vragen per mail. Was aan het twijfelen tussen de traxer 6.6 en 8.6 en een technische specificatie werd me toegestuurd zodat ik de juiste keuze kon maken voor mijn auto. Bij ontvangst van de dragers bleek 1 slot niet open te gaan. Na telefonisch contact werd het meteen opgepakt en doordat service monteur in de buurt was kon het probleem meteen verholpen dezelfde dag. Bij haprodakkoffers wordt je tenminste nog behandeld als een klant en wordt alles in het werk gesteld om vragen te beantwoorden en bij problemen deze op te lossen.
VerbeterpuntenZou handig zijn om nog per mail de status van de order te ontvangen bijvoorbeeld als deze verstuurd is.
Pluspunten
Eenvoudige installatie. Kan alleen gemonteerd worden aangezien het koffer niet zwaar is.
Pluspunten
super snel goede website en een mooie prijs
Pluspunten
Snelle levering. Product prima verpakt
Verbeterpuntengeen
Betere communicatie bij klachten/vragen. Configurator klopte niet bij mijn polo uit 2005, balken waren te kort, dit is goed opgelost, maar mogelijk even kritisch kijken naar dit systeem voor toekomstige polo rijders.
Pluspunten
Snelle levering! Chauffeur was zeer behulpzaam bij de levering en de controle.
VerbeterpuntenDe verpakking was kapot. Hierop werden we geattendeerd door de chauffeur. Samen met hem het product uitgepakt. Bleek in orde te zijn. Beter op verpakking letten, dat deze niet kapot gaat bij verzending en vervoer.
Pluspunten
Mooi, goed en betaalbaar product. Snel conform afspraken geleverd en duidelijke berichtgeving.
Pluspunten
Gebeld of produkt op voorraad was omdat het elders uitverkocht was en dat was het. gelijk besteld en volgende dag binnen
Pluspunten
VerbeterpuntenLeveringsbedrijf zou ong half uur voor levering contact opnemen. Dat heeft men niet gedaan. Het stond zelfs op de aflever bon. Toevallig was er iemand aanwezig.
Beste heer Aarts, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw terugkoppeling met betrekking tot de opmerking over onze transporteur. Als service geven wij de avond voor levering een tijdsindicatie van 3 uurtjes waarbinnen de bestelling geleverd wordt. Als extra service hadden wij onze transporteur de opdracht gegeven u 30 minuten van tevoren telefonisch te contacteren, helaas hebben ze dat niet gedaan. Wij zullen hun hier op aanspreken. Wij wensen u nog veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten.
Pluspunten
Op zich een mooi product met een goede uitstraling.
VerbeterpuntenVia de website een vraag stellen heeft weinig zin. Men verwijst gewoon weer terug naar de website. Product voldeet niet geheel aan de verwachtingen. In korte tijd raakten diverse onderdelen los. Montage op een glad dak is niet heel eenvoudig. Mijn volgende auto zal met dakrailing uitgerust zijn.
Pluspunten
Duidelijke webshop, goede prijzen, snelle levering.
VerbeterpuntenLijst met welk formaat dakkoffer past bij welk type auto. Of soort configurator waarmee je een dakkoffer op jouw auto kunt plaatsen zodat je ziet hoe de verhouding is.
Beste heer Verheijen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw complimenten. Ons bedrijf kenmerkt zich door kwaliteit, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en service, wij zijn dan ook blij te vernemen dat dit zo door onze klanten ervaren wordt. Met betrekking tot uw suggestie, hartelijk dank hiervoor. Wij hebben dit neergelegd bij onze marketingafdeling en zij gaan de mogelijkheden bekijken om dit te ontwikkelen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro producten.
Pluspunten
Betrouwbare, servicegerichte organisatie dat goed met de klant communiceert en afspraken nakomt. Snelle levering. Gespecialiseerde winkel waar men ook voor after sales terecht kan voor o.a. Hapro onderdelen.
VerbeterpuntenTrack@trace van een bestelling werkt niet zoals beschreven. Punt is reeds bij Haprodakkoffers bekend en men zegt toe dit te verbeteren.
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum