Pluspunten
Persoonlijke begeleiding naar zoektocht dakdragers voor nieuw model ford mondeo. Deze service niet eens gekregen bij eigen ford garage
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website,snelle levering,goede prijs en goede kwaliteit
VerbeterpuntenDe verpakking zou beter kunnen,vooral een betere bescherming van de inhoud.
Pluspunten
Snelle levering, zeer scherp geprijsd. Nieuwe collectie, geen gedateerd of overjarig spul. Gratis levering.
Pluspunten
goed en betrouwbaar. eerste keer dat ik iets besteld heb maar was gelijk goed
Verbeterpuntenje kan niet aangeven of je iets VM of NM wenst te ontvangen. nu kan je alleen een datum aangeven en de dag voor levering de indicatie van levering bekijken. Moet je dus nog een hele dag vrijnemen.
Pluspunten
Na het stellenv an een vraag via de website, de volgende dag een telefoontje met een zeer complete uitleg en meedenken over de jusite keuze. Dit zonder opdringerig te zijn. Prijs scherp, marktconform, levering extreem snel, dus zeer tevreden
VerbeterpuntenDeze service is geweldig, ik kan het iedereen aanraden om bij HIT te kopen als je een product zoekt wat zij leveren.
Pluspunten
Professioneel en netjes bellen over eventuele wijziging (bij mij feestdagen) snelle levering! gewoon goed!
Pluspunten
Ik heb mijn box op woensdag 26 december( feestdag) besteld en de vrijdag was hij al netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden over de communicatie . Zeer goeie site, ik raad het aan iedereen aan.
Pluspunten
Na een afhankelijk verkeerde bestelling van mijn kant, werd direct de volgende dag wel de juiste dakdrager bezorgd. Dank hiervoor.
Pluspunten
Hele duidelijke website, waar je alle informatie over het pproduct kan lezen, zodat je precies weet wat je gaat kopen en wat je verder nodig hebt.
Pluspunten
Zat met een vraag over welke dakoffer ik nu het beste kon nemen. heb de vraag via email gesteld en werd dezelfde dag nog terug gebeld met een zeer goed advies. Personeel is zeer deskundig. Levering daarnaast ook prima. Je kan per dag aangeven in welke tijdsblok van 3 uur je de levering wilt hebben. Werkt prima
Pluspunten
Zeer snelle levertijd met behulpzame chauffeur die de bestelling kwam afleveren en goede vriendelijke communicatie, zowel telefonisch als via de mail.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Soepelheid bij de aflevering.
Pluspunten
Woensdag besteld donderdag ontvangen op afgesproken tijd.
Prima geholpen ook via mail met tekeningen Fijn mee gedacht.
Pluspunten
De snelle telefonische reactie op emails.
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum