uitstekend

snelle levering en bij schade direct de volgende dag vervangen na prettig overleg

Mooie spullen,goede prijs uitstekende service.

Ik heb 2 box/speelkleden gekocht en had speciale wensen. Ik ben uitstekend geholpen. Bedankt voor de goede service.

Goede afwikkeling

Super online winkelen

Mooie wipstoel, leuke prijs en snel geleverd.

Prima snelle levering. Prima product

Snel geleverd, en net zo leuk als op de foto.

Goede en snelle levering, alleen kon ik niet zien hoe groot het Loopfietsje precies was, een foto met een vergelijk was wel fijn geweest.

Snel ontvangen

Zeer positief ondanks coronatijd heel snel in huis

Goede ervaring

Super snelle levering & netjes verpakt

Kado voor mn neefje was zeer geslaagd , de ouders waren er heel blij mee , dit omdat je er lang mee plezier van hebt .... een aanrader

Super mooi bedrijf

Stoeltje besteld en de volgende dag geleverd zoaks vermeld. Stoeltje ziet er top uit

Zoals het behoord..

Netjes geregeld

Zeer goede service

Wij hadden een driewielertje besteld bleek er een fabrieksfout aan te zijn we hebben na een mail te sturen 2 dagen later een nieuwe aangekregen

Product werd snel geleverd, en was heel netjes verpakt! Voor de zelfde prijs staan sommige producten ook op bol.com, maar koop hem hier! Word veel netter verpakt en in een betere staat afgeleverd. Wij zijn heel tevreden met het product en levering ervan.

krijg niet wat je besteld

Voedingskussen besteld van 1.70 maar je krijgt maar een 1.50 in de verpakking zwaar teleurgesteld

ik bestelde het verkeerde product en annuleerde het nog voordat het geleverd was. Per mail. Op een zondag. Ik kreeg binnen 5 minuten een persoonlijk bericht dat het geen probleem was, de order geannuleerd was en het bedrag teruggestort. Geweldig en zeer attent.

Niet goed

Het bestelde product beantwoordt niet aan de verwachtingen. Niet veilig.

Redelijk

Kleur emerald GREEN van de X line adventure kinderwagen blijkt bij levering grijs. Foto’s kunnen natuurlijk een vertekend beeld geven van een product wat je niet irl hebt gezien maar van groen naar grijs was wel een teleurstelling. Dacht bijna dat de verkeerde geleverd was maar volgens opschrift doos en artikelnummer was het toch de emerald GREEN. Prijs kwaliteit en levering verder prima in orde.

Tevreden

Snelle levering, makkelijk materiaal

Beetjeme twijfels over verzending

Heb besteld wil achteraf betalen hoop dat het gelukt is

De ene dag besteld, volgende dag in huis. Goed verpakt en op de site zelf goede uitleg. Niet zwaar en staat snel. Zeer stevig en lekker cool voor de kleine.

Snel in huis

Fijne buggy voor een zeer mooie prijs. Erg blij mee en snel geleverd.

Snel en vriendelijk

Mijn tweede bestelling bij baby en koter. Weer netjes geleverd voor een goede prijs. En heb je vragen dat staan ze je vriendelijk te woord.

Snelle levering maar helaas met beschadigde verpakking.

Snelle levering maar de verpakking was dusdanig beschadigd dat de post het opnieuw verpakt heeft.Gelukkig was het product zelf niet beschadigd.

Vijlenerberg 15

3825DL Amersfoort