Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle goede service.
Pluspunten
snel service,
Pluspunten
Besteld en de volgende dag in huis. Alles wat je wil.
Pluspunten
Snelle en goede service naar het buitenland..
Pluspunten
snel en vriendelijk
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet bereikbaar op genoemde dagen en tijden. Geen reactie op mail met klacht.
Pluspunten
Het is al tweede keer dat ik krijg goed telefonisch advies. Vriendelijk en goed luisterende persoon naar mijn wens en zoek bijpassende auto stoeltje. Top!! Beter kan niet.
Verbeterpuntenik ben met alles tevreden, dus ik heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Gewoon super snel geleverd en ook de juiste bestelling echt top!!!!
VerbeterpuntenGeen verbeteringen van mijn kant gewoon zo door gaan
Pluspunten
Snelle levering / service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heb een hele snelle levering gehad en de wandelwagen is echt confortabel en handig in gebruik
Pluspunten
Snel en goed product
Pluspunten
Snelle levering,duidelijke website.
Pluspunten
Alles is prima gegaan.
Pluspunten
Wiegje in maart besteld, in juni was mijn zoontje geboren. Na twee maanden gebruik was de bodem van het wiegje verbogen waardoor mijn zoontje niet meer recht in zijn bedje kon liggen. Hierover gemaild, na een week geen reactie even gebeld. Maandag gebeld, vrijdag nieuwe bodem binnen! Daarnaast is de nieuwe bodem extra verstevigd zodat het probleem zich niet nogmaals voordoet. Top!
VerbeterpuntenSneller reageren op email. Verder niks!
Pluspunten
keurig geregeld