Pluspunten
helemaal tevreden met alles.
Leveren op de dag die beloofd was
Pluspunten
Laagste prijs
VerbeterpuntenAfhandelingssnelheid, duurde echt lang
Verbeterpunten.
Pluspunten
Super dat jullie zo flexibel waren in het versturen van de bestelling. Nadat ik mailde dat ik op vakantie was was het geen enkel probleem om het pakket een week later op te sturen. Bedankt!
Pluspunten
Zeer correct behandeld na klacht over kapot product, netjes vervangen zonder discussie ed.
Pluspunten
Snelle levering en product netjes en verzorgd ingepakt zodat het niet beschadigd.
Pluspunten
Bezorging was erg snel
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerde kleur slaaptrainer ontvangen. Kon de bestelling alleen kosteloos terug sturen nieuwe bestellen kost me weer verzendkosten. Terwijl baby en koter de bestelling verkeerd versturen. Tevens een xadventure buggy besteld. Nergens op de doos/buggy terug te vinden dat het xadventure betreft. Maar het merk poupy. Na email met de vraag of ik de juiste buggy heb ontvangen kreeg ik alleen de reactie ja hoor u heeft de juiste buggy ontvangen zonder verdere uitleg! Misleidend is hun website en klantgericht totaal niet. Jammer ik zal mensen in mijn omgeving afraden daar wat aan te schaffen.
Geachte mevrouw Tjoa, Jammer dat u niet tevreden bent over onze producten en service. Het is inderdaad vervelend dat u het verkeerde product heeft ontvangen. Hiervoor nogmaals onze excuses. In uw e-mail heeft u echter gevraagd om de koop te ontbinden. Daarom hebben wij u een retour etiket toegestuurd om de bestelling kosteloos retour te sturen. Het is voor ons geen probleem om u, zonder extra kosten, de juiste slaaptrainer toe te sturen. Als u dit wenst kunt u ons dat via e-mail laten weten. Met vriendelijke groet, Ard Meerveld Baby & Koter
Pluspunten
Snelle bestelling en levering.
VerbeterpuntenGratis verzenden en evt. Gratis retour.
Pluspunten
Super aangekomen. En makkelijk de bezorging bij te houden . En netjes geleverd
Pluspunten
levering was verbluffend snel