Pluspunten
Hele snelle levering - goede informatie via email
Pluspunten
Prima geregeld
Pluspunten
Duidelijk website. Kreeg helaas een probleem met het betalen via iDeal. Contact opgenomen en snel geholpen. Na een paar mislukte pogingen heeft de betrokken medewerker mijn order omgezet van iDeal naar overboeking waardoor de order in behandeling werd genomen. Omdat de melding voor 15:00 besteld morgen in huis had ik om 17:00 betaald en ontving de volgende dag al mijn bestelling. Ik doe heel vaak online aankopen bij verschillende shops en je kan met een berust hart bij deze winkel bestellen.
VerbeterpuntenIk liep vast met het betalen via iDeal maar dat had meer met mijn verbinding te maken. De medewerker heeft de order zelf geprobeerd en kwam wel uit bij het betaalscherm.
Pluspunten
Hoewel bij andere partijen langere levertijd, hier direct leverbaar.
Pluspunten
snelle levering wat erg fijn is. en de kwaliteit van het product is goed.
Pluspunten
Gemaakkelijk bestellen, goed product tegen een acceptabele prijs.
VerbeterpuntenLevering zonder nader bericht aantal keren uitgesteld.
Pluspunten
Snelle levering en het product is zoals beschreven
VerbeterpuntenOpties aanbieden die bij het product passen
Pluspunten
ze waren wel de goedkoopste maar we hadden voor die prijs wel wat meer verwacht.
Verbeterpuntende doos was stuk gelukkig was de stoel niet beschadicht.